Şimdi Ara

!!!yardım laptopu çizdim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarın kapağı neredeyse 10-15 cm çizildi. kasanın kendi rengi siyahmış adamlar gri ye boyamışlar. çizilince alttan siyah çıktığından çok belli oluyor.
    bilg,isayar pro2000 datronun kullandığı kasalardan. çiziği ne ile kapatabiliriz

• Çok zor.
    Boyasız olsaydı, 1500-2000 no ince zımparayla zımparalanır ve parlatma pastasıyla pürüzler giderilirdi.
    Netekim sağı solu kellenmiş faremi ve telefonumundaki çizikleri bu yolla giderdim.
  • mavi bilgisayarda gördüm kapağını değiştiriyorlardı datron laptopun ama nasıl ve kaça yapıyorlar bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

mavi bilgisayarda gördüm kapağını değiştiriyorlardı datron laptopun ama nasıl ve kaça yapıyorlar bilmiyorum

kardeş sana bi tavsiye...altta yazmışsın işte bilgisayarının özelliklerini bence o bilgisayar 1 gb ise 533 mhz değil!eğer gerçekten 1 gb yaptıysan 1066 mhz bilgisayar kullanıyorsun haberin olsun!!Sevgiler
  • ???
    quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

quote:

mavi bilgisayarda gördüm kapağını değiştiriyorlardı datron laptopun ama nasıl ve kaça yapıyorlar bilmiyorum

kardeş sana bi tavsiye...altta yazmışsın işte bilgisayarının özelliklerini bence o bilgisayar 1 gb ise 533 mhz değil!eğer gerçekten 1 gb yaptıysan 1066 mhz bilgisayar kullanıyorsun haberin olsun!!Sevgiler

• Laptopun nazarligi olsun yakma kafana benim de kol dayama yerinde bir çizik var!!!
  • BENCE DE O KADAR OLSUN. NAZARI KESER HEM
  • nasil cikaracagini bilmiyorum ama kasayi degistirebilirsin. ama biraz maliyetli olur.
  • ??????+1
    quote:

Orjinalden alıntı: esquivo

???
    quote:

Orjinalden alıntı: wolkywolky

quote:

• wolkywolky kardeşim sende amma salladın şimdi ramı artırınca ramın çalışma hızı niye değişsin ki???
  • kardeş gel bu bilgisayarı birine satalım akıllı bir fiyat yaz ben satarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: suayip37

bilgisayarın kapağı neredeyse 10-15 cm çizildi. kasanın kendi rengi siyahmış adamlar gri ye boyamışlar. çizilince alttan siyah çıktığından çok belli oluyor.
    bilg,isayar pro2000 datronun kullandığı kasalardan. çiziği ne ile kapatabiliriz

Hocam Saçma gelebilir ama senin yerinde olsam kasayı söküp bi oto boyocısına giderdim plastiğin çizikyerini doldurup boyayabilirler nede olsa arbaların tamponlarıda plastik macunlayıp boyayabilir boya atmasın diye bide ilaç sürüyolar onuda bol bol sürdür boyada atmaz.Maliyetide sigara parasına anca gelir.........
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 14 Ocak 2006 0:57:01 >
  • Zor iş .

Vaktinde bir ilin organize sanayisinde semavere lehim attıramamıştım . Neymiş efendim ? onların işi değilmiş .

Başka bir ilde renoult servisinde klimayı tamir ettirememiştim . Neymiş efendim ? deneme gazı diye birşey varmış , ama onlarda yokmuş . Aynı yerde sadece teker bağlantısında sorun olan aksı da tamir ettiremedim . Neymiş ? tek parça gelir tek parça gidermiş aks .

Kendi ilimde onca devre götürdüm onca adama , sallanmadı bile . Neymiş ? vakitleri yokmuş , sinekler alınırmış . Arabamın uzaktan kumandasını bile yaptıramadım . Neymiş ? tüm alarmı yenilemek şartmış .

Zor iş efendim . O işi yapmaya niyetli birini bulacaksın , o da ya yanlış yapacak ya da kazıklamaya çalışacak .

Ya kendin bir yol , fakat kesinlikle önceden başka bir yüzeyde dene , yada....

boşver kalsın . Hem kadınlar çızık yüzlerden hoşlanır derler :)

Yol denemeye karar verirsen sprey boyaları bi araştır . Yada sprey tabancalarını . Sürme boyayla çok zor olur o iş , bence .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.