Şimdi Ara

YARDIM!! LG 47LM660S vs PANASONIC TX-P50ST50E (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xao

Hocam al bu siteye bak, adamlar çok detaylı test etmişler;
    http://www.digitalversus.com/tv-television/lg-47lm660t-p13284/test.html

Özet geçmek gerekirse;
    Kötü tarafları;
    Düşük kontrast (800:1) evet sekizyüz
    12.5 ms tepkime süresi
    Ses kalitesi (Ses sistemi yoksa ciddi bir konu aslında)

İyi tarafları;
    Clouding YOK
    3D en başarılısısından

Bu da Panasonic Plazman'nın incelemesi, Görüntü kalitesi için mükemmel demişler (renk kalitesi, ghosting, vs) ama 3d gözlük YOK kutuda ve de Oyuncular için input lag 66 ms YÜKSEK demişler.
    http://www.digitalversus.com/tv-television/panasonic-viera-tx-p50st50b-p13181/test.html

7.000.000

Ürün Kodu 47LM660S
    Açıklama
    Menşei Güney Kore
    Garanti 24
    Özellikler
    Ekran Boyu (inch) 47 inch
    Ekran Boyu (cm) 119 cm
    Monitör Tipi LED, 3 Boyutlu
    Parlaklık 500 cd/m2
    Dinamik Kontrast 7.000.000:1
    Görüntü Formatı 16:9
    Tuner Var
    Tarama Hızı 400 Hz
    Hoparlör Gücü 10W+10W
    Çözünürlük 1920 x 1080
    Bağlantı Özellikleri DLNA, Wi-Fi Direct, USB 2.0, Adsl, Audio IN, Component, Composite, Ethernet (10/100/1000), Scart, 4x HDMI, 3x USB

diyor hocam

nasıl 800 e 1 anlayamadım

bende 2.200 e kadar bi tv alcam da

50" büyük gibi 117 ekran dusunuyorum . duvara asıcam

Dahili uydu alıcıs en onemli ve 3d si olsun

diğer dlna - wifi -* smart tv hiç bir şey kullanmam

ne tavsiye edersiniz _?

• panasonic plazma ama neoplazma :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: figo976

.....
    diyor hocam

ne tavsiye edersiniz _?

Multimedya özelliklerini kullanmayacaksan LG'nin extraları senin için gereksiz olabilir.

LG'nin görüntü kalitesi bu fiyat aralığındaki ürünlerde sadece iyi. Ama 3D'si çok güzel. bir saatten fazla izledim, hiç bir rahatsızlık hissetmedim.
    AnkaraYedekParcaci arkadaşın aldığı plazmada görüntü gerçekten güzel ama 3d gözlük çıkmıyor içerisinden (AnkaraYedekParcaci bu bilgiyi teyit edebilir misin, senin aldığın ürünle gözlük geldi mi?)

En iyisi gidip kendin de gör tvleri. Sonra tekrar bu başlıkta görüşler belirtilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: figo976

.....
    diyor hocam

ne tavsiye edersiniz _?

Multimedya özelliklerini kullanmayacaksan LG'nin extraları senin için gereksiz olabilir.

LG'nin görüntü kalitesi bu fiyat aralığındaki ürünlerde sadece iyi. Ama 3D'si çok güzel. bir saatten fazla izledim, hiç bir rahatsızlık hissetmedim.
    AnkaraYedekParcaci arkadaşın aldığı plazmada görüntü gerçekten güzel ama 3d gözlük çıkmıyor içerisinden (AnkaraYedekParcaci bu bilgiyi teyit edebilir misin, senin aldığın ürünle gözlük geldi mi?)

En iyisi gidip kendin de gör tvleri. Sonra tekrar bu başlıkta görüşler belirtilir

http://www.kliksa.com/UrunDetay/_TV_GORUNTU_SISTEMLERI/_PLAZMA_TV/900184502?utm_source=ucuzu&utm_medium=comparison&utm_campaign=product&zanpid=1705582700666369025

iyi gibi hocam bea ?

200 tl word puanı var fln .

0nun dışında 3d panasonic de de iyi diyorlar ?

ben SD yayın izlicem bir de

• quote:

Vatanda da aynı fiyat;
    http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/lg-47lm660s-47lm660s-3d-led-cinema--119-cm-full-hd,-400-hz,dlna,4xhdmi,usb,dual-play/productdetails.aspx?I_ID=59764

Bu arada magic kumanda + 4 gözlük + 3d film zaten LG Türkiyenin hediyesi. 47" 660s ve üstü tüm modellerde gelecek zaten. Teknosa ekstra olarak sadece 4 gözlük veriyor.

Ben de son 2 saattir forumda araştırıyorum, multimedya ve 3d özelliklerini de katarsan çok süper bir TV. En çok şikayet edilen şey düşük kontrast vermesi, hem forumda hem de diğer sitelerde renklerin Samsung, Sony, vb. göre daha cansız olduğundan bahsedilmiş. Bu noktada da sen kendin gör bak, yetmez dersem Samsung al. Onun dışında bir eksisi gediği yok. Çok güzel TV (fiyatına göre)

Hocam film demişsin ama bişi çıkmadı içinden...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkersorar

quote:

Vatanda da aynı fiyat;
    http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/lg-47lm660s-47lm660s-3d-led-cinema--119-cm-full-hd,-400-hz,dlna,4xhdmi,usb,dual-play/productdetails.aspx?I_ID=59764

Bu arada magic kumanda + 4 gözlük + 3d film zaten LG Türkiyenin hediyesi. 47" 660s ve üstü tüm modellerde gelecek zaten. Teknosa ekstra olarak sadece 4 gözlük veriyor.

Ben de son 2 saattir forumda araştırıyorum, multimedya ve 3d özelliklerini de katarsan çok süper bir TV. En çok şikayet edilen şey düşük kontrast vermesi, hem forumda hem de diğer sitelerde renklerin Samsung, Sony, vb. göre daha cansız olduğundan bahsedilmiş. Bu noktada da sen kendin gör bak, yetmez dersem Samsung al. Onun dışında bir eksisi gediği yok. Çok güzel TV (fiyatına göre)

Hocam teknosada ürünü satarken öyle demmişlerdi. Sonra kuruluma gelen servis elemanları öyle bir kampanyadan haberleri olmadığını sadece iki gözlük daha sonradan kargo ile adresinize LG Türkiye'nin hediyesi olarak gelecek dediler. En iyisi LG Türkiye'yi arayıp teyit etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkersorar

quote:

Vatanda da aynı fiyat;

Hocam teknosada ürünü satarken öyle demmişlerdi. Sonra kuruluma gelen servis elemanları öyle bir kampanyadan haberleri olmadığını sadece iki gözlük daha sonradan kargo ile adresinize LG Türkiye'nin hediyesi olarak gelecek dediler. En iyisi LG Türkiye'yi arayıp teyit etmek.

şimdi aradım 4446543ü 15 gün içinde kargo ile gelecekmiş film ve gözlükler...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.