Şimdi Ara

Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrmosquito Eu gunz oynuyormuş güzel dedi bnde takılmak maqsadıyla indirdim 212 player online bu saatle ama bn üyelik alamıyorum Sayfa Görüntülenemiyor Veya Yahoo çıkıyor biri bana göstere bilirmi

• bana pm at sana char werem bayadır oynamıyorum ijji oynuorm ben pm at werem charı lw 60+ hatırlamıom baya oldu ama charla swap fln yapma euro gunz ijji gibi deil hmn lanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaberk -- 6 Mayıs 2008; 0:51:33 >
  • bilmiom sanki xD 60 lvl oldum istersen konuları araştır clan masterim zaten Swap yapmıom Lol deilim vs istersen yapalım bayadır foruma uramıyom ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newherochu -- 6 Mayıs 2008; 19:32:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: newherochu

bilmiom sanki xD 60 lvl oldum istersen konuları araştır clan masterim zaten Swap yapmıom Lol deilim vs istersen yapalım bayadır foruma uramıyom ....

Klasik Türk xD
    Lol gülmek demek.Yani Lol=hahahha.
    Yani ezik demek değilxD.Lol u çıkart mesajından ve oraya hahahaha yaz ne kadar anlamlı olucak acaba :P
  • Yemin Et , Çok zekisin wallaha
  • @bilgisayarkolik_1 senin kadar olmasın hepimiz zekiyiz (LOL!!)

Lol sadece Hahahah diye değil de lol at you fln dersen dalga geçiyorm vs vs tarzı bi anlamda alır.. ama cok lol sun olmaz? :P

+ newherocu nick ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.