Şimdi Ara

yardım lütfen 3.1.3 unlock çıktımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Su an icin denemeler olumsuzmus ama yarin cikacagi söyleniyor..

Kirdigini iddaa eden site

KAYNAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabanci_ch -- 23 Nisan 2010; 0:59:34 >

• tez vakit çıkar inşaallah.4 gün önce geldi hiçbir bilgim yoktu.meğerse risk almışım.
  • arkadaşlar çıkıp çıkmadığına nerden bakıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ora et labora

arkadaşlar çıkıp çıkmadığına nerden bakıyoruz?

Burası ne zaman bayram havası gibi olursa bilki o zaman jb ve unlock çıkmış demektir.
  • Hahahaja:d
  • inşallah en kısa zamanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: Ora et labora

arkadaşlar çıkıp çıkmadığına nerden bakıyoruz?

Burası ne zaman bayram havası gibi olursa bilki o zaman jb ve unlock çıkmış demektir.

Hehehehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: deprox

simdi iphone 3g emergency call ekranindaysa at&t den aldigimiz bir hatla unlock yapabiliyor muyuz? onu yaptik diyelim ulkeye geri donunce telefonu kullanabiliyor muyuz ?

arkadaşlar soruya cevap verebilirmisinz bende amerikaya gidip almayı düşünüyorum at&t kart alıp kullanıcam sonra türkiyeye döndüğümde JB yapmadan pasaporta kayıt edip kullanabilirmiyim?
  • 3g ler icin baseband 0426 ise unlock mevcut.
  • 3.1.3 için unlock çıkmayacak ama 4.0 ile unlock gelecek.. yani 4.0 sürümünü bekleyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 26 Mayıs 2010; 17:29:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_erd

quote:

simdi iphone 3g emergency call ekranindaysa at&t den aldigimiz bir hatla unlock yapabiliyor muyuz? onu yaptik diyelim ulkeye geri donunce telefonu kullanabiliyor muyuz ?

arkadaşlar soruya cevap verebilirmisinz bende amerikaya gidip almayı düşünüyorum at&t kart alıp kullanıcam sonra türkiyeye döndüğümde JB yapmadan pasaporta kayıt edip kullanabilirmiyim?

Türkiye'de AT&T kontör bulursan kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_erd

quote:

Türkiye'de AT&T kontör bulursan kullanırsın.

ya da yurtdışından gelen arkadaşlarından toplu köntör isteyebilir

işin şakası bi yana geldiğinde burada unlock yaoman lazım çünkü cihazlar at&t kilitlişu an 3.1.3 sürümünün unlock u yok muhtemelen haziran ayında 4.0 sürümü çıktıktan bi kaç hafta sonra çıkacak unlock

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.