ACABA ANAKARTIN VERDİĞİ VOLT YETMİYO OLABİLİRMİ BAZEN BÖYLE BİR SORUN ÇIKABİLİYOR BİOSTAN BİR BAKSAYDIN KEŞKE...
quote:
Orjinalden alıntı: shamanshaman
seni tebrik ediyorum. Ben de olsam aynısını yapardım. HAzır mobo almışken cpu'yu da yükselteyim AM2'ye geçeyim, ha du bir de 4 gb ram alayım. Oldu mu sana extradan 800 ytl :))) Hadi hayırlısı. Asus'un FAQ sitesinden baktım da 8800GT ile ve hatta 6600 ile de bu sorun oluyormuş. "VGA'yıManufacturer'a gönderim downgrade ettiriniz" gibi salak saçma bir çözüm sunmuşlar. En makulu hazır elim değmişken total upgrade. YArdımlar için sağolun arkadaşlar.
Sadece 400 ytl 88GT olmadi haydeeee Anakart cpu ram oldumu bana toplam 800 ytl bende sinir olmuştum hatta sorunun ne oldunu bulamamiştim kafayi yemek üzereydim
quote:
Asus A8V-E SE (soc939) model anakartıma Sparkle 8800GTS takıyorum, açılışta monitöre görüntü gelmiyor ve yanılmıyorsam 2 uzun 3 kısa düdük ötüyor. PSU 550W GlacialPower ve ram 2GB. Aynı anakarta 7900GT takınca çalışıyor, durumu anlayamadım gitti. Yardımlarınızı bekliyorum.
Kartın 320 mb lık mı yoksa yeni 512mb olan mı? Ekran kartı biosunu değiştirmen gerekiyor.
Yeni 512 liklerden. GEN1 bilmemne yapmak gerekiyormuş. Voltajın alakası olduğunu sanmıyorum NOAGANOSİE, tavsiye için sağol.