Şimdi Ara

YARDIM LUTFEN CONNOT CONNECT UPDATE SERVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADAŞLAR KNİGHTI HACKSHİELDAN AÇINCA BU HATAYI WERİO LUNCHERDEN AÇINCADA KNİGHTI YANİDEN YUJKLEYIN DİO SİLDİM YENİDEN YUKLEDİM AMA YİNE AYNI YARDIM PLS

• dert etme dostum aynı hata bendede var şu an itibariyle dün gece girdim ben saat 3:30a kadar oynadımsonra sabah 11:45te denedim CANNOT CONNECT UPDATE SERVER dio yani sorun senin oyununda değil sorun serverda...
  • luncherden girmeyi denedinmi peki banada orda oyunu yeniden yukle dio
  • arkadaşlar ben modemi açıp kapıyorum (daha iki kere yaptım ama) ikisinde de bağlantı kurulduktan hemen sonra girdi isterseniz sizde bir deneyin şansta olabilir tabi göreceğiz ilerki denemelerde
  • denendim ama olmadı yinede saol
  • arkadaşlar bendede aynı sorun varluncherdan açıyom yine aynı aynı hatayı verdiher yöntemi denedimama yinede olmadı

• Ya az önce oynuodum moradondan breth'e gidiim dedim, 10060 hatası verdi. şimdi de cannot connect to update server dio. KAfayı yicem birileri yardım etsin plsssssssssssss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Discord Update Failed Hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadlar aynı sorun bendede oldu yanı cou kısıye oldu forumu gezerenızde ogrursunuz cok bbası bı cozumu wr 6 7 kere denıceksın sahsen ben öle yaptım gırdı:D:DD bosuna sılmeye falan gerek yok asıl benım bı sorunum war onu sölsem bıtersnız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.