YA ARKADAŞLAR KNİGHTI HACKSHİELDAN AÇINCA BU HATAYI WERİO LUNCHERDEN AÇINCADA KNİGHTI YANİDEN YUJKLEYIN DİO SİLDİM YENİDEN YUKLEDİM AMA YİNE AYNI YARDIM PLS
dert etme dostum aynı hata bendede var şu an itibariyle dün gece girdim ben saat 3:30a kadar oynadımsonra sabah 11:45te denedim CANNOT CONNECT UPDATE SERVER dio yani sorun senin oyununda değil sorun serverda...
luncherden girmeyi denedinmi peki banada orda oyunu yeniden yukle dio
arkadaşlar ben modemi açıp kapıyorum (daha iki kere yaptım ama) ikisinde de bağlantı kurulduktan hemen sonra girdi isterseniz sizde bir deneyin şansta olabilir tabi göreceğiz ilerki denemelerde
denendim ama olmadı yinede saol
arkadaşlar bendede aynı sorun varluncherdan açıyom yine aynı aynı hatayı verdiher yöntemi denedimama yinede olmadı
Ya az önce oynuodum moradondan breth'e gidiim dedim, 10060 hatası verdi. şimdi de cannot connect to update server dio. KAfayı yicem birileri yardım etsin plsssssssssssss
arkadlar aynı sorun bendede oldu yanı cou kısıye oldu forumu gezerenızde ogrursunuz cok bbası bı cozumu wr 6 7 kere denıceksın sahsen ben öle yaptım gırdı:D:DD bosuna sılmeye falan gerek yok asıl benım bı sorunum war onu sölsem bıtersnız..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme