Bildirim
Yardım lütfen daha yeni başladım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tam cewaplayacaktım sorunu ama ne görim!!! masaüstünde Knight Online ve pokemon die bi dosya war -
:) abi çok seviom napıyım kopamıom onlardan :) -
euheue silk road'a başlayınca Knight tan çoooooooook rahat koparsın,yüzüne bile bakmazsın -
quote:
Orjinalden alıntı: glazer
euheue silk road'a başlayınca Knight tan çoooooooook rahat koparsın,yüzüne bile bakmazsın
tmm orası doruda ben sorumun cevabını istiom -
koxp ta war bu arada -
quote:
Orjinalden alıntı: last_janissary
koxp ta war bu arada
ya arkadaşım siz benim masaüstümde olanları ne yapcaksınız ben sadece sorunumun cavabını istiyorum silk road da koxp mu war sanki allahım ya -
ya beyler bu arada ayrıca failed connect to server hatası veriyo daha oyuna giremedim yardım lütfen!! kafayı yiycem
-
Arkadasım sen ulu güçler tarafından engelleniyorsun bu oyuna başlaman bence hata olacak hem sana hem bize bence sen knight a devam et sana bu oyundan hayır yok :( -
quote:
Orjinalden alıntı: Patates
Arkadasım sen ulu güçler tarafından engelleniyorsun bu oyuna başlaman bence hata olacak hem sana hem bize bence sen knight a devam et sana bu oyundan hayır yok :(
ne biçim konuşuyorsunuzki daha 14 postu olan yeni kullanıcı bana emir veriyor bu nebiçim iş ya benim sorunum var cevap istiyorum cevap dışında herşeyi yazıyosunuz -
bilgisayarının özellikleri yetmiyor olabilir arkadaşım.böylew bi hata daha önce hiç rastgelmedi bana. -
soru neki ?
disconnect veriosa veriodur yani bizim yapılabilecek bir bilgimiz yok senin kendi problemin bu he gir oyna sor ne nedir diye söyliyelim ama disconnect olayı senin meselen derin mesele -
quote:
Orjinalden alıntı: _Lethe_
bilgisayarının özellikleri yetmiyor olabilir arkadaşım.böylew bi hata daha önce hiç rastgelmedi bana.
Çok saol kardeşim en azından 1 cevap geldi TEŞEKKÜR EDİYORUM!!!!
Ne biçim bir hal almış ya soru soruyoruz cevaptan başka herşeyi söylüyorlar Çok üzüldüm bu forumda 1 yıllık mazim var adam gelmiş sen oynama diyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X