Şimdi Ara

Yardım lütfen daha yeni başladım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben oyuna yeni başladım (daha dorusu başlayamadım)

oyuna girmeden şu hatayı verio

Birde oyuna server seçme yerine giriyorum hep disconnected from server dio bi yardım edebilirseniz sevinirim

• tam cewaplayacaktım sorunu ama ne görim!!! masaüstünde Knight Online ve pokemon die bi dosya war
  • :) abi çok seviom napıyım kopamıom onlardan :)
  • euheue silk road'a başlayınca Knight tan çoooooooook rahat koparsın,yüzüne bile bakmazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: glazer

euheue silk road'a başlayınca Knight tan çoooooooook rahat koparsın,yüzüne bile bakmazsın

tmm orası doruda ben sorumun cevabını istiom
  • koxp ta war bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: last_janissary

koxp ta war bu arada

ya arkadaşım siz benim masaüstümde olanları ne yapcaksınız ben sadece sorunumun cavabını istiyorum silk road da koxp mu war sanki allahım ya
  • ya beyler bu arada ayrıca failed connect to server hatası veriyo daha oyuna giremedim yardım lütfen!! kafayı yiycem

• Arkadasım sen ulu güçler tarafından engelleniyorsun bu oyuna başlaman bence hata olacak hem sana hem bize bence sen knight a devam et sana bu oyundan hayır yok :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patates

Arkadasım sen ulu güçler tarafından engelleniyorsun bu oyuna başlaman bence hata olacak hem sana hem bize bence sen knight a devam et sana bu oyundan hayır yok :(

ne biçim konuşuyorsunuzki daha 14 postu olan yeni kullanıcı bana emir veriyor bu nebiçim iş ya benim sorunum var cevap istiyorum cevap dışında herşeyi yazıyosunuz
  • bilgisayarının özellikleri yetmiyor olabilir arkadaşım.böylew bi hata daha önce hiç rastgelmedi bana.
  • soru neki ?

disconnect veriosa veriodur yani bizim yapılabilecek bir bilgimiz yok senin kendi problemin bu he gir oyna sor ne nedir diye söyliyelim ama disconnect olayı senin meselen derin mesele
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lethe_

bilgisayarının özellikleri yetmiyor olabilir arkadaşım.böylew bi hata daha önce hiç rastgelmedi bana.

Çok saol kardeşim en azından 1 cevap geldi TEŞEKKÜR EDİYORUM!!!!

Ne biçim bir hal almış ya soru soruyoruz cevaptan başka herşeyi söylüyorlar Çok üzüldüm bu forumda 1 yıllık mazim var adam gelmiş sen oynama diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.