Şimdi Ara

Yardım lütfen!!! NAVİGASYON Cihazı tavsiye edermisiniz...NEXT YE-G 708 Aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bazı ayarlarda takıldım Rota ayarlarında hızlı,ekonemik ve birkaç seçenek daha var evde bu seçenekleri denemek istedim ama uyduyla bağlantı kuramadımyarın bakıcam artık onlara...evin içinde uyduyu görmemesi normal mi acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

yardıma hazırız .Hayırlı olsun güle güle kullanın...
    Cihazı çözün size SKIN ŞEMA (SHEME) felan da yukletelim Tam performansla kullanın.

• Selamlar,

cihaziniz hayirli olsun.
    Rota seceneklerini su anda da test edebilirsiniz. Baslangic ve bitis verdikten sonra modlari degistirip, rotayi tekrar hesaplamasini gorebilirsiniz. Route-Rota Menusu altinda bu secenekler mevcut.

Evin icinde uydu gorse sizin cati katinda oturdugunuz soyleyebilirdik. Gormedigine gore en azindan catinin bir kat altinda oldugunuz kesin!! Uydular kapali alanlarda cihaziniza sinyal ulastiramayacaklardir. Teknoloji olabildigince gorerek calisiyor hala ve henuz...

Kolay gelsin.

ALim.

quote:

Orjinalden alıntı: BOSPHORUS

teşekkür ederim...

bazı ayarlarda takıldım Rota ayarlarında hızlı,ekonemik ve birkaç seçenek daha var evde bu seçenekleri denemek istedim ama uyduyla bağlantı kuramadımyarın bakıcam artık onlara...evin içinde uyduyu görmemesi normal mi acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

yardıma hazırız .Hayırlı olsun güle güle kullanın...
    Cihazı çözün size SKIN ŞEMA (SHEME) felan da yukletelim Tam performansla kullanın.

• quote:

teşekkür ederim...

Rotanızı en hızlı yada en kısa ve yolların hız limitlerine göre (araç cinsinide dikkate alarak) hesaplama yapıyor.
    Ben 5 katlı bir binanın 3. katındayım ve cihazın pencereye yakın konumda en az 5-6 uyduya bağlandığını gördüm. Evime çok yakın ve çok yüksek binalar yok buda etkiliyor sanıyorum. Yani sizin binanızın etrafının daha yüksek binalarla çevrili olması. Cihazınız hayırlı olsun.

• BU GÜN 4 gb LIK SD card aldım, bütün güncellemelerini yaptım. mp3 müzik attım bir kaçtane ama video atmayı beceremedim yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOSPHORUS -- 13 Ocak 2009; 23:46:44 >
  • bu cihaz süper ya benim gittiğim adresleri nerdeyse sıfır hata ile bulmamı sağladı.bu cihazı almamı sağlayan arkadaşlara tşk ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.