Şimdi Ara

Yardım Lütfen:Sony Xperia C4 mü LG G3 32GB mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazılıma Sony z serisini onemsiyor z bile lollpop aldı ozmn zenfone 2 al derim ya da z3c ve ya z2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4 telefonu yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum,değerlendirmelerim tamamen subjektiftir onu baştan söyleyeyim,çünkü teknik
    Bir değerlendirme veya kıyas için zamanım olmadı...telefonun ekran ışığı gayet iyi,birkaç sosyal medya uygulaması indirdim,oyun oynamam indirmedimde,yüklü programlarla gayet hızlı,hem ön hem arka kamerasında çok güzel fotograf çekebiliyorsunuz,internet bağlantı hızı iyi,hızlı şarj özelliği yok,nano sim kartla kullanılıyor,ekran açık olduğu zamanlar (nette gezinme gibi) bataryası çabuk tükeniyor,ama mesela tel ile konuşmada yada spotify da müzik dinlemede bataryanın azalması çok çok az. Telefonla ilgili hiçbir sıkıntı çekmedim.niye başka telefon almadım diye düşünmedim,bunu da inşallah en az 4 yıl kullanırım diye düşünüyorum.

• sony yazılım desteğini en iyi sağlayan firmalardan biri nexustan sonraki.
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Android te .. Evet z YE bile verdi ama m , c serisine vermez

İPHONE 4s bile ios 9 aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNOLOJİUZMANI10 -- 20 Eylül 2015; 16:22:31 >
  • TEKNOLOJİUZMANI10 kullanıcısına yanıt
    android için konuştum zaten yoksa ios veriyor hepsine..
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Evet....iphone oyle

• sonuçta ne alacağız o önemli.

lg g3 neden en çok satan telefonlar arasında da SONY C4 değil.

yorumlar için teşekkürler bu arada.

Daha önceki tel General Mobile Discovery idi. Yine onun gibi FİYAT/PERFORMANS canavarı arıyorum.

Ne tavsiye edersiniz?
  • Ayni kararsızlık bendede var şuan... lg g3 mu almalıyım yoksa sony c4 mu? Oyun oynamam sosyal medya uygulamalari kullanirim ve genelde dizi izlerim. beni en az 3 yil götürecek bi telefon isterim. acaba bana ne önerirsiniz alan kullanan arkadaslar bi yardim ederse

• terliktengiiriyorum T kullanıcısına yanıt
    g3 cü alın
  • Kullanıcılara faydalı olması amacıyla yazıyorum: eylül ayından beri c4 kullanıyorum çok memnunum.tekrar telefon ihtiyacım olursa yine c4 seçerim.

• maviavukat kullanıcısına yanıt
    hocam bende c4 alma niyetine girdim bu zamana kadarki kullanım yorumlarını yazarmısın 3 ay olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: youxell35

hocam bende c4 alma niyetine girdim bu zamana kadarki kullanım yorumlarını yazarmısın 3 ay olmuş

Hocam,c4 ten memnunum,hiçbir sıkıntısı yok,tavsiye ederim.Özellikle sormak istediğiniz bir husus olursa pm den de yazabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.