Şimdi Ara

(Yardım Lütfen) Superonline LOL Oynarken Ping Yok Ama Oyun Oynanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık cidden iş çığırından çıkmaya başladı superonline kullanmaya başlayalı 6 7 ay oldu ilk 2 ay falan gayet stabildi AKK girse bile çok rahat oyun oynardık video izlerdik idare ederdik.Sonra abi bir sıkıntı baş gösterdi her ay ilk 5 10 gün normal sonra LOL oynarken ping sabit 56 iken oyun donuyor kesiliyor şampiyon yürümüyor minyonlar duruyor anlamsız şeyler olmaya başladı.Aradık yok sizle alakalı bilmem ne sonra paket kaybı dediler ama nasıl düzeltilceğini bilmiyorlarmış bekleyin düzelir diyorlar.Biz her ay bunu yaşayacakmıyız böyle yoksa var mıdır bir çözümü yardımcı olun lütfen artık millete derdimi anlatmaktan oyun oynayamaz oldum. (Kimse boşa AKK den kaynaklı demesin bence çünkü eskiden de AKK vardı ama bu sıkıntı son 4 5 aydır başladı onla alakalı olmamalı)

• Fiber değil mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır 16 mbps bizim burdakı hatlarda daha hızlısı yokmuş istanbul sözde
  • aynen packet loss var da cgn nedir hocam bilmiyorum da?
  • Bu sorun bende de vardı.Oyundayken 43-44 ping olurdu.Daha sonra birden ping fırlıyordu.500-600 bulur daha sonra hero haraket etmemeye donmalar falan oluyordu.150 fps alıyordum oyundan.Çözüm olarakta ben günah keçisi olarak laptopu seçtim ve sattım

Sorunu kökten hallettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fps 220 ping 56 sabit ve normalde hep böyleyken rahatça oynuyorum zaten bilgisayar hiç kasmıyor ping de hiç yükselmiyor 56 65 arası değişiyor en fazla ama minyonlar duruyor skill basıyorum tepki yok sonradan bi bakıyorum ölmüşüm yani laptopla alakası olacağını bilsem değiştiricem de değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.