Şimdi Ara

Yardım Lütfen!! (Virüs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda dvd ye film yazarken birden hata verdi c de yetersiz disk alanı diye ama c de 6 gb boş yerim vardı
    sistemi geri alayım dedim hata verdi ne virüsü olduğunu bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum oyun indiriyordum ondan olmuş
    olabilir nasıl düzeltebilirim bir fikriniz varsa lütfen paylaşın...

• arkadaşlar nolur yardım edin yani c gerçek değerini göstermiyor 42 gb ken 46 gb gösteriyor ne olur yardımcı olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinaneca

arkadaşlar nolur yardım edin yani c gerçek değerini göstermiyor 42 gb ken 46 gb gösteriyor ne olur yardımcı olun.
    combofix ve Mbam programlarıyla taratmanı tavsiye edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

combofix ve Mbam programlarıyla taratmanı tavsiye edeceğim

Alıntıları Göster
    peki tamam bir deneyeyim inş.olur valla olmazsa o kadar sorun olacak ki. saol bu arada ;)
  • quote:

peki tamam bir deneyeyim inş.olur valla olmazsa o kadar sorun olacak ki. saol bu arada ;)

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar yalvarıyorum yardım edin combofixle tarattım tarama bitti c de 22 gb yer açıldı iyide nasıl olur 4 gb lik yer vardı nolur yardım edin nolur
    c de combofix txd diye bir dosya çıktı bide klasör nolur yardım edin acil bilenler lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinaneca -- 8 Temmuz 2009; 23:44:35 >
  • quote:

ya arkadaşlar yalvarıyorum yardım edin combofixle tarattım tarama bitti c de 22 gb yer açıldı iyide nasıl olur 4 gb lik yer vardı nolur yardım edin nolur
    c de combofix txd diye bir dosya çıktı bide klasör nolur yardım edin acil bilenler lütfen

Alıntıları Göster
    Mbam lada taratabilirmisin?
    http://dw.com.com/redir?edId=3&siteId=4&oId=3000-8022_4-10804572&ontId=8022_4&spi=cda97f0bdafa80757ed467af5e590005&lop=link&ltype=dl_dlnow&pid=11039785&mfgId=6290020&merId=6290020&pguid=1A8BgQoPjF0AAEKK@1sAAACi&destUrl=http%3A%2F%2Fdownload.cnet.com%2F3001-8022_4-10804572.html%3Fspi%3Dcda97f0bdafa80757ed467af5e590005%26part%3Ddl-10804572

birde o text dosyasını buraya eklermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 8 Temmuz 2009; 23:47:31 >

• quote:

Mbam lada taratabilirmisin?
    http://dw.com.com/redir?edId=3&siteId=4&oId=3000-8022_4-10804572&ontId=8022_4&spi=cda97f0bdafa80757ed467af5e590005&lop=link&ltype=dl_dlnow&pid=11039785&mfgId=6290020&merId=6290020&pguid=1A8BgQoPjF0AAEKK@1sAAACi&destUrl=http%3A%2F%2Fdownload.cnet.com%2F3001-8022_4-10804572.html%3Fspi%3Dcda97f0bdafa80757ed467af5e590005%26part%3Ddl-10804572

birde o text dosyasını buraya eklermisin

Alıntıları Göster
    tamam yardımın için gerçekten saol system 32 den bişeyler sildi heralde bişey olurmu ya bunuda deniyorum bende kasper var ama nerde bi işe yaradığı yok

• quote:

tamam yardımın için gerçekten saol system 32 den bişeyler sildi heralde bişey olurmu ya bunuda deniyorum bende kasper var ama nerde bi işe yaradığı yok

Alıntıları Göster
    birşeyler sildiyse kesin virüs vardı ozaman. Mbam lada taratman lazım

USB lerden bulaşan virüsler bir şekilde sisteme sızıyor, Kasper falan yalan oluyor bu nedenle

Mbamla DERİN tarama yaptır!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 8 Temmuz 2009; 23:51:21 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    http://rapid-share.com/files/253547338/ComboFix.txt.html
    bu abi combo fix dosyası

• quote:

http://rapid-share.com/files/253547338/ComboFix.txt.html
    bu abi combo fix dosyası

Alıntıları Göster

Biraz uzun sürebilir

Combofix tam 4 tane virüs silmiş, ama 1 tane virüs sürücü olarak gizleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 8 Temmuz 2009; 23:55:42 >

• quote:

Biraz uzun sürebilir

Combofix tam 4 tane virüs silmiş, ama 1 tane virüs sürücü olarak gizleniyor

Alıntıları Göster
    çok saol şu anda tarıyor ama birden 22 gb kalınca dedim aha systemden dll felan sildi hata verecek diye korktum
  • quote:

çok saol şu anda tarıyor ama birden 22 gb kalınca dedim aha systemden dll felan sildi hata verecek diye korktum

Alıntıları Göster
    hiç çekinme inan bana bu iki program ne yaptığını çok iyi biliyor
  • quote:

hiç çekinme inan bana bu iki program ne yaptığını çok iyi biliyor

Alıntıları Göster
    saol be abi eğer olursa senden bir şeyler katacağım pc bilgime saol
    bide txt ye baktınmı ben anlamıyorum içinde dll ler felan yazıyor ama yani sakıncalı
    birşeyler var mı?
  • quote:

bide txt ye baktınmı ben anlamıyorum içinde dll ler felan yazıyor ama yani sakıncalı
    birşeyler var mı?

Alıntıları Göster
    abi bide bilmiyorum sitede yasak mı ama msn ini bana pm den atabilir misin?rica

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinaneca -- 9 Temmuz 2009; 0:03:06 >
  • quote:

birşeyler var mı?

Alıntıları Göster
    şu satır tehlikeli gibi, bana virüs gibi geldi.
    S3 cpuz130;cpuz130;\??\c:\docume~1\Sinan\LOCALS~1\Temp\cpuz130\cpuz_x32.sys --> c:\docume~1\Sinan\LOCALS~1\Temp\cpuz130\cpuz_x32.sys [?]

Mbam taraması bitince sağ alt tarafta "seçilileri kaldır" diye seçenege basacaksın bilg yeniden başlayacak

Mesaj alma özelliğin kapalı mesaj atamıyorum sana, bu özelliği aç istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 9 Temmuz 2009; 0:05:40 >

• quote:

şu satır tehlikeli gibi, bana virüs gibi geldi.
    S3 cpuz130;cpuz130;\??\c:\docume~1\Sinan\LOCALS~1\Temp\cpuz130\cpuz_x32.sys --> c:\docume~1\Sinan\LOCALS~1\Temp\cpuz130\cpuz_x32.sys [?]

Mbam taraması bitince sağ alt tarafta "seçilileri kaldır" diye seçenege basacaksın bilg yeniden başlayacak

Alıntıları Göster
    hadi ya cpu yla ilgili heralde bir sorun yapar mı acaba bide
    tamam mbam tarıyor şimdi 1 tane buldu.

• quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    abi beklede biraz bu üyelikle olmuyor gsm onay kodu yapmam lazım onuda yapamıyorum o yüzden olmuyor off yeni üyelik açsam yasakmı 2 üyelik
  • quote:

abi beklede biraz bu üyelikle olmuyor gsm onay kodu yapmam lazım onuda yapamıyorum o yüzden olmuyor off yeni üyelik açsam yasakmı 2 üyelik

Alıntıları Göster
    neyse ben buraya yazayım

tamercebeci70@

son kısmını tahmin edebilirsin zaten
  • quote:

neyse ben buraya yazayım

tamercebeci70@

son kısmını tahmin edebilirsin zaten

Alıntıları Göster
    ekledim msn de konuşalım istersen ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.