( p3, 80GB hdd, 256RAM, ATI rage128 ekran kartı,LG cd-rw)WIN98 pc'me defalarca WIN XP yüklemeye çalıştım fakat kurulumun ortasında pc reset atmaya başlıyor ve yükleme işlemi o noktadan sonra ilerlemiyor çünkü pc sürekli reset atıyor... bir fikri olan? yardımcı olabilecek olan var mı? şimdiden çok sağolun! iyi ki varsınız..!
İlginç bi sorun. PSU da gibi geldi bana sorun. Yada bazı donanımların fazla güç çekiyor o yüzden PSU yetersiz kalıp reset atıyor pc. Aklıma gelen ilk şey bu. Bilgisayarındaki gereksiz donanımları kaldır ( varsa: disket sürücü, ikinci bir hdd, ses kartı, cd rom vs. )
quote:
Orjinalden alıntı: c_dikmen
İlginç bi sorun. PSU da gibi geldi bana sorun. Yada bazı donanımların fazla güç çekiyor o yüzden PSU yetersiz kalıp reset atıyor pc. Aklıma gelen ilk şey bu. Bilgisayarındaki gereksiz donanımları kaldır ( varsa: disket sürücü, ikinci bir hdd, ses kartı, cd rom vs. )
bunun haricinde de şunu söyleyebilirim harddiskin ile ilgili de bi problemin olabilir normal olarak 98 de sorun çıkartıyor mu bu arada başka bi xp cd si de dene eğer elinde varsa xp değil de bir de win 2000 dene bakalım aynı sorunu verecek mi