Şimdi Ara

Yardim lutfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar Ozetlemeye calisiyim fx8120 islemci kullanan am+3 modelli bi ana kartin(1333 mhz DDR 3 ram kullaniyorum) 1800 mhz rami desteklememe gibi bi ihtimali varmi ??

ayrica PCI EXPRESS 2. surum yada 3. surum diye bi farklilik olabiliyormu bunu sorma sebebim Ati HD 76xx serisi bi ekran karti takicam yani yeni model bi ekran kartini desteklememe ihtimali varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alianil07 -- 18 Eylül 2013; 23:12:41 >

• Ikisininde desteklememe ihtimali çok düşük hatta yok gibi birşey anakartin tam modelini verirseniz destekleyip desteklemeyecegini söyleyebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ikisinin de cevabı aynı; yok
  • cok tesekur ediyorum yorumlar icin sadece bir parca alip elimde kalmasi gibi bi ihtimali varmi diye sormak istedim ana kartim am+3 model tam ismine bakarim birazdan
  • Fx8000 serisiyle 1866mhz ram kullanımı daha performanslı. Anakartınız destekler muhtemelen.

PCI ex. 2.0 ile 3.0 arasındaki fark çok yüksek seviye ekran kartı kurulumlarında fark edilebilir. Sizinki gibi hd7600 serisinde herhangi bir fark görmeniz söz konusu değil.
  • 2sınıde sorunsuz kullanırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.