Şimdi Ara

Yardım: Msn yanıt vermiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim ablalarım; mühendis doktor kardeşlerim. Yaklaşık 15 gündür msn kullanamıyorum. msn açılırken kişi listesi yüklenirken yanıt vermiyor diyim kilitlenip kalıyor. Birkaç msn sürümü denedim. Sistemi tarattım. Yetmedi Format attım; tüm güncelleştirmeleri yükledim. Beya araştırma yaptım ama bir sonuç elde edemedim. Msn listem fazla kabarık değil (53 kişi); bilgisayarımda hiç winks yok; plus-discovrey falanda yok; sistemim vasatın üstünde. eskiden NFS:prostreet oynarken alta kamera bile acardım. Forumda aradım ama bişey bulamadım. Yardımcı olabilecek olan arkadaşlara minnetttar kalırım...

Bu arada yanıt vermiyor diyip 30-45 dakika beklersen yazışabiliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehali78 -- 11 Nisan 2008; 14:59:57 >

• Hata kodu kaçç?
  • Sürekli kurduğun sürüm nedir?

Eğer Windows Live Messenger 9 Beta 1'i diyorsan, o henüz öyle. Kişi listesi tam yüklenirken bazen kilitleniyor ve uzun bir süre sonra çözülebiliyor.

Windows Live Messenger 8.5 ve öncesinde de böyle bir sorun olabilir. Millet genelde Windows Live Messenger 8.1'i övüyor. Belki sürümden dolayı da olabilir.

Düzenleme: O kadar format atılmasına rağmen neden senin bilgisayarında hâlâ kilitlenme sorunu oluyor, orasını anlayamadım. Bilgisayarınla ya da işletim sisteminle bir uyumsuzluk mu söz konusu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 13 Nisan 2008; 11:49:49 >
  • ...olur yada olmaz ama bir yol önerebilirim.bir arkadasşım evdeki bilgisayarından kendi adresiyle bağlanamıyor ama başka bir adresle bağlanabiliyordu..

..sorunu şu şekilde çözdüm..

...işyerimizdeki bir bilgisayardan hotmailine girip şifresini değiştirdim ve kendi bilgisayarından denemesini istedim..sorun böylece çözüldü..denemenizde fayda var..
  • aynı sorun benim internet cafedede var sadece 5 - 6 - 7 nolu makineler yapıyor format falanda attım ama olmuyor. :S
  • aynı sorun bendede var bir türlü düzeltemedim win7 kullanan bütün kişilerde bu sorun var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.