Şimdi Ara

YARDIM OCZ FATAL1TY 750W VEYA HİGH POWER ELEMENT 750W VEYA OCZ ZS 750 W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABALAR 3 PSU ARASINDA KALDIM HANGİSİNİ ALACAĞIMI KULLANAN ARKADAŞLARIN YORUMUNA GÖRE KARAR VERECEGİM
    TERCİH ETTİĞİM MARKALAR OCZ-CORSAİR-HİGH POWER
    ARKADAŞLAR SESSİZLİK ÖNEMLİ VERİM ÖNEMLİ
    TAVSİYENİZ 750W +80 TAVSİYE VARSA BU CİVARLARDA Bİ POWER SUP DA OLABİLİR.
    3 PSU ARASINDA KALDIM
    OCZ ZS-750=200 TL
    OCZ FATAL1TY 750=230 TL
    HİGH POWER ELEMENT 750 =220 TL
    AYNI ZAMANDA
    CORSAİR 200R KASA NASIL BİLİRSİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydeath123 -- 26 Eylül 2014; 23:11:19 >

• OCZ FATAL1TY 750W
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

OCZ FATAL1TY 750W

hocam fatal1ty bobinlerde ses sorunu falan var yazmış 1-2 kişi herkez birşey yazıyor kafayı yedik yani
    birde high power ın üreticisi bu ocz gibi firmalara üretim sağlayan bir firmaymış
  • OCZ Fatal1ty 750w modeli güzel ancak, coil whine sorunu yaşayanlar oldu, internetten aratırsan bulursun.

Highpower'ı da düşünebilirsin kronik ciddi bir şikayet duymadığım markaların arasındadır, 12v 675w güç verebiliyor sorduğun modeli.

Corsair 200R'a gelince de gayet iyi f/p oranı yüksek bir kasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

OCZ Fatal1ty 750w modeli güzel ancak, coil whine sorunu yaşayanlar oldu, internetten aratırsan bulursun.

Highpower'ı da düşünebilirsin kronik ciddi bir şikayet duymadığım markaların arasındadır, 12v 675w güç verebiliyor sorduğun modeli.

Corsair 200R'a gelince de gayet iyi f/p oranı yüksek bir kasa.

peki hocam high power ocz fatal1ty den üstün bir psu mu fiyatları hemen hemen aynı gibi
    birde 200r kasa suyla soğutmaya imkan veriyormu sitesinden baktığım kadarıyla h100 yani double radyatör desteği yok gibi gözüküyor lakin bazı arkadaşlar sığdıgını söyledi
    kafa karıştıranlarda çok yardımcı olanlarda ocz fatal1ty r2 si çıktığını gördüm full moduler şeklinde insanın aklına sorun olmasa r2 çıkmazdı geliyor
    tek kanaldan verdigi amper güçleride farkl ısanırım net bir bilgi veremedim testlerini bulamadım.

• Kendi param olsa highpower alip yoluma devam ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bydeath123 B kullanıcısına yanıt
    firma aynıdır evet ve fatal1ty serileri daha iyi olumştur hep ekstradan özellikleri, korumaları var. bobin sesi hepsinde var normaldir ama duyulmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Highpower seni üzmez merak etme, Ocz tam modüler olması lazım onun dışında bir avantajı yok, artık üretilmiyor Ocz psu'dan ziyade ssd'ye artık önem veriyor.

Sitesinde bile psu ile ilgili bilgi yok;http://ocz.com/consumer/psu/fatality-750w-power-supply

200R ise, 120mm radyatöre sahip Corsair H Serisi (H55, H60, H75, H80i) sıvı soğutma modellerine tam destek verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

firma aynıdır evet ve fatal1ty serileri daha iyi olumştur hep ekstradan özellikleri, korumaları var. bobin sesi hepsinde var normaldir ama duyulmuyor.

hocam şimdi bak misal şunu anlıyamadım
    12v1-12v2-12v3-12v4
    18 amper tane başı yazmışlar
    high power da ise 56 amper 12v altında yer alıyor
    high power input 6 amper
    ocz ninki 10 amper
    ocz fatal1ty 750 w ürünün 1 den fazla değer grafikleri var internette net bilgiye ulaşamadım
    eğer bilen gören kutusunu elinde tutan varsa oda yardımcı olursa herkez aydınlanmış olur
    OCZ ürünü birkaç test sitesinde testlerini gördüm hepside başarılı bulmuş ve harhangibir problem tespit edememişler.

+Japon kapasitörler
    +Bronze verimlilik
    +Fiyatı makul.
    +double ball bearing fan
    +5 yıl garanti

-4 adet 12v rail var ve toplam 54 amper sağlayabiliyor.Her bir rail 18 amper sağlayabiliyor.

High power element bronze
    -------------------------------
    +bronze verim
    +fiyat makul
    +Golf desenli sleeve bearing fan.
    +Tek kanal 12v 56 amper.

-3 yıl garanti
    -tayvan kapasitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

OCZ ürünü birkaç test sitesinde testlerini gördüm hepside başarılı bulmuş ve harhangibir problem tespit edememişler.

+Japon kapasitörler
    +Bronze verimlilik
    +Fiyatı makul.
    +double ball bearing fan
    +5 yıl garanti

-4 adet 12v rail var ve toplam 54 amper sağlayabiliyor.Her bir rail 18 amper sağlayabiliyor.

High power element bronze
    -------------------------------
    +bronze verim
    +fiyat makul
    +Golf desenli sleeve bearing fan.
    +Tek kanal 12v 56 amper.

-3 yıl garanti
    -tayvan kapasitör

eyv hocam güzelde ben bu tek kanal 4 kanala takıldım açıkcası :)
    Siz bunda takılacağanıza güç ihtiyacınızı ve ne bağlayacağınızı önce seçin ona göre güç kaynağına karar verirsiniz birde güç kaynağını ne kadar yoğun kullanacağınızda önemli.Şu adresten güç hesabınızı yapın.

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
  • 2x 25A olsa yine alınası var, ama 18A x4 kanallı bir psu ben önermem.
  • quote:

Siz bunda takılacağanıza güç ihtiyacınızı ve ne bağlayacağınızı önce seçin ona göre güç kaynağına karar verirsiniz birde güç kaynağını ne kadar yoğun kullanacağınızda önemli.Şu adresten güç hesabınızı yapın.

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

güç gerekliliğini yaptım hocam 600 w min lazım lakin yükseltme olabilir suyla sogutma gibi vs onun için 750 lik bi cihaz bakıyorum.
    biirde bu ocz nin zs 750 w ürünü dikkatimi çekti tek kanal bu nasıldır ustatım vala bilgili insanı bulunca yapısıyorum kusura bakmayın.

Seasonic M12II-750 80+ Bronze 750W Single Rail bu üründe oldukça iyi.Hem OCZ fatality kadar dayanıklı hemde gücün hepsini tek 12v kanalından verebiliyor.
  • Kardeşim senin psu için bütçen ne kadar ve hangi bileşenlerle kullanacaksın psu'yu ?
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Bu devirde 4 farklı 12v kanalı gerçekten absürd.Intelin atx standadının dayatmaları işte güvenlik amacıyla çok kanal teknolojisi kullanılıyor.Ama günümüzde iki veya tek kanala doğru bir gidişat var.
  • hocam ben şöyle izah edeyim fx 8350 işlemcim ve alacak oldugum r9 280 kart var 4 x 4 ram card reader suyla sogutma ekliyecegim yani psu gereklilik testinde 636 w falan çıkıyor öyle düşünün alacaklarımı düşününce bütçeden ziyada benim için uygun olması önemli lakin 10-20-30 lira gibi rakamlar pek önemli değil kasa ekrank artı sıvı sogutma derken baya masraf var askerede gidecez :)

• quote:

Bu devirde 4 farklı 12v kanalı gerçekten absürd.Intelin atx standadının dayatmaları işte güvenlik amacıyla çok kanal teknolojisi kullanılıyor.Ama günümüzde iki veya tek kanala doğru bir gidişat var.

Aynen hocam, doğru tespit yapmışsın, aslında bura da maliyetlerden dolayı daha çok tek rail'e yöneliyorlar ama en kötü çift kanal olmasını dilerim yine de psu'nun, en azından kanal başı vereceği amper değeri yüksek olur, zira geçmişte güçlü kart alıp 18-22A veren psu'lu sistemler de, stabilite sorunu yaşayan da çok kişi olmuştu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.