Şimdi Ara

YARDIM oYUNA GIEMIYORUM SANIRSAM PORT SORUNU:COZENE 100 SILK... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herkez nası oynıcaz die konuso siz en iiisi isyan çıakrın kesin çözüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: carizmaboy

ehh ulan sanki organize örgüt
    herkez nası oynıcaz die konuso siz en iiisi isyan çıakrın kesin çözüm

Forumda komik olduğunu mu sanıyosun anlamadım?Her mesajında """" """" smileyleri yer alıyo.Zorun falan mı var?

• VERDİĞİN PROGRAM BAĞLI MODEMLER İÇİN BEN ZATEN ADMİN ŞİFRESİNİ BİLSEM BURDANDA GİRİP DMZ DE KENDİME YER AÇICAM AMA VERMİYOR 5 DAKKACIK DİYOM YOK :D
  • sen bide bu siteye göz at benim atladığım bişeyler varmı uzak router bağlantısında routera hükmetmek :D
    olayı abartmış görünmekle beraber bu aptal cihazın şifresi lazım

http://www.turkmcse.com/sertifikasyon/sinav.php?id=19&ders_id=314&sertifikasyon_id=&sertifika_id=&ders_goster=1
  • hocam ben bu attığın resmi bile göremiyorum ki direk bloke geliyor
    dediğim gibi ya bilgi işleme bakan elemanı kafaya alıcaksın yada bu sevdadan vazgeçiceksin bizim bilgi işlem Websene kullanıyor kırmana imkan yok
    quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

Orjinalden alıntı: kajmersagopa

kardes bu arada senın host lınkte yok sılınmıs heralde..sen bi o linki denesen sorun bende mı link mi olu?

BOSPHORUS bu arada sana cvp veremedım daha oncede gıremedım oyuna burdan..hep aynı hatayı aldım..

yok link doğru galiba sende bazı arkadaşlar gibi linki bulamadın buyur resimde görürsün

http://img261.imageshack.us/img261/1998/adszcg8.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: IMFUNNY

sen bide bu siteye göz at benim atladığım bişeyler varmı uzak router bağlantısında routera hükmetmek :D
    olayı abartmış görünmekle beraber bu aptal cihazın şifresi lazım

http://www.turkmcse.com/sertifikasyon/sinav.php?id=19&ders_id=314&sertifikasyon_id=&sertifika_id=&ders_goster=1

kardes orda admin sifresi istemio isterse password falan yaz ben ole yapmıstım olmadı sen crackini bulursan bana yolla ben denıyım ama modem ı nerden bulcam burda hangı modem kullanılıo nerden bılcem?

• ya arkadaşlar Silkroad'da bende full versiyon yazıyo yes no var yese tıkladın mı bir site geliyo ben nasıl daha oyuna gircem nolur yardım edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagaoloz

ya arkadaşlar Silkroad'da bende full versiyon yazıyo yes no var yese tıkladın mı bir site geliyo ben nasıl daha oyuna gircem nolur yardım edin.

bizim derdimiz daha büüüük kardeş
  • quote:

VERDİĞİN PROGRAM BAĞLI MODEMLER İÇİN BEN ZATEN ADMİN ŞİFRESİNİ BİLSEM BURDANDA GİRİP DMZ DE KENDİME YER AÇICAM AMA VERMİYOR 5 DAKKACIK DİYOM YOK :D

bunu yakrda dediğim gibi senin bilgisayarında modem bağlı ama sen port açmasını bilmiyon bu program onun için networkteki routerları göstermiyo kaldıki sistemde cisco yok bizim router 1 oda kadar bi dolabın içinde arkası kablo dolu işimiz zor şifreleri kırmaklazım

bu konuda bilgisi olan aaslında burda değilde yanlış yerde arıyoz biz oyun oynayanlar pek anlamaz biz network konusuna gidelim :D orda daha fırtınalı konular olur . du bi konu açalım orada :D oyun oynucaz diyelim bakalım networkçüler hadi len ordan dicekmi bize
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagaoloz

ya arkadaşlar Silkroad'da bende full versiyon yazıyo yes no var yese tıkladın mı bir site geliyo ben nasıl daha oyuna gircem nolur yardım edin.

keske yenı konu acsaydın kardes IMFUNNY nın dedıgı gıbı bısı derdımız daha buyuk.bu arada sıteye kendı kullanıcı adınla gırıs yap bı dosya daha mı ne ındırıo sanırsam tam emın degılım ama yes no dan sonra sıteye gırsın kullnaıcı adınla gırıs yap.senı download sayfasınayonlendırecek sanırsam
  • quote:

quote:

VERDİĞİN PROGRAM BAĞLI MODEMLER İÇİN BEN ZATEN ADMİN ŞİFRESİNİ BİLSEM BURDANDA GİRİP DMZ DE KENDİME YER AÇICAM AMA VERMİYOR 5 DAKKACIK DİYOM YOK :D

bunu yakrda dediğim gibi senin bilgisayarında modem bağlı ama sen port açmasını bilmiyon bu program onun için networkteki routerları göstermiyo kaldıki sistemde cisco yok bizim router 1 oda kadar bi dolabın içinde arkası kablo dolu işimiz zor şifreleri kırmaklazım

bu konuda bilgisi olan aaslında burda değilde yanlış yerde arıyoz biz oyun oynayanlar pek anlamaz biz network konusuna gidelim :D orda daha fırtınalı konular olur . du bi konu açalım orada :D oyun oynucaz diyelim bakalım networkçüler hadi len ordan dicekmi bize

haklısın kardes orda acmak lazım yanlız sana bisi soyliyim ben burda turk telekomdan nete giriom ama ınternette acayıp sorun var bugun ve msj yollamakta gucluk cekıyorum 1kb lık dosya vardı ındıremedım sabahtan berı.herneyse sen oraya konu ac bana linki ver olmaz mı ? ö.m olarak atarsin linki. ama buraya da bakarıs arada belki bi bilen cıkar...

• Gerçekten çok tehlikeli işlerle uğraşıyorsunuz.Geleceğinizi bir oyun ile değiştiriyorsunuz.Bilmem farkındamısınız?Bırakın oyunu şirket içinde oyun oynarken görülmeniz sizi ve kariyerinize ne gibi etkiler yapabilir hiç aklınıza gelmiyormu?
  • bana bişey yapmaz diğer arkadaşlar düşünsün :D

http://forum.donanimhaber.com/m_16160233/mpage_1/key_//tm.htm#16162309

ama dediği gibi ekmeğinizi oyuna bulaştırmayın çözümü bana söyleyin ben oynarım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Gerçekten çok tehlikeli işlerle uğraşıyorsunuz.Geleceğinizi bir oyun ile değiştiriyorsunuz.Bilmem farkındamısınız?Bırakın oyunu şirket içinde oyun oynarken görülmeniz sizi ve kariyerinize ne gibi etkiler yapabilir hiç aklınıza gelmiyormu?

belki haklısın ama zaten burda bisey yaptırmıolar can sıkıntısından oluom.butun gun bos bos duruyorum..sorun olcagını sanmıyorum yalnızca izinsiz port acma konusunda belkı sorun yasarım.dusundugun icin saol yinede
  • sagopa sen devlettemisin
  • yarı özel herlade eskiden devletti bura
  • Beleş 100 silk deyince millet dalmış içeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: gRagoN

Beleş 100 silk deyince millet dalmış içeri

ya biri cozumu soyliceek olsun yeter ist.dayı bulusuruz siz sifrenizi girersiniz ben silki yuklerim.olmadi hesabiniza para yatiririm yeterki oyuna girmemi saglayın guvenmeyen de hic ugrasmasin ozaman..burda kimseyi kandirdigim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kajmersagopa

quote:

Orjinalden alıntı: gRagoN

Beleş 100 silk deyince millet dalmış içeri

ya biri cozumu soyliceek olsun yeter ist.dayı bulusuruz siz sifrenizi girersiniz ben silki yuklerim.olmadi hesabiniza para yatiririm yeterki oyuna girmemi saglayın guvenmeyen de hic ugrasmasin ozaman..burda kimseyi kandirdigim yok.

Benimde dalga geçtiğim yok zaten ama bunun çözümü imkansız neredeyse...
  • galiba oyle kimseden ses yok..:(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.