Şimdi Ara

yardım please :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben evde knight oynuyamıyorum 3 haftadır knightonline.exe nin içinde virüs çıkıyor arkadaşımız brother anlatmış böyle yapın düzelir diye ben hepsini denedim eksiksiz yaptım ama olmadı. bu patch leri siteden mi yüklüyor? 1470 inci patch den sonra 1478 inci patch e kadar her patch sonunda antivirüs trojan buluyor bende mecburen siliyorum.arkadaşımzın anlattıklarını eksiksiz yapıyorum ama oyuna giremedim ne yapabilirim acaba site hacklenince bu hackleyenler sonraki patchlere bir şeymi yaptılar (ben şimdi yüklediğim setup u site hack lenmeden önce siteden indirmiştim)

yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

• bak simdi optionstan 1474 e getir.contens fln de işte.sora yine gir.yüklemeye baslasın.antivirüs bulsn ama silme sen kapa o pencereyi. cünkü silince knightonline.exe yi siliyo.silme virüsü oluyo.
  • Yada kanka antivirüsün karantinasına taşı ondan sonra virüslü exe dosyasını onar de ve tekrar tara belki olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhSiKoPaThH

bak simdi optionstan 1474 e getir.contens fln de işte.sora yine gir.yüklemeye baslasın.antivirüs bulsn ama silme sen kapa o pencereyi. cünkü silince knightonline.exe yi siliyo.silme virüsü oluyo.

onuda denedim ama o zamanda knight a girerken veriyor virüs bulundu die
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn24

Yada kanka antivirüsün karantinasına taşı ondan sonra virüslü exe dosyasını onar de ve tekrar tara belki olur

saol kanga onu arkadaşım denedi olmuyor
  • başka fikri olan yokmu ?
  • ya hiç yokmu fikriniz?
  • up up
  • oyunu sil geri yükle 1472yi de yükleme virüsü silmeden girmeyi dene olmassa oryaı koruma dışına al
  • hiçbir fikrim yok...
  • aynı olay şimdi benim başıma geldi yardım edebilecek yokmu
  • bende de oldu sil ko yu virüs prog fln iptal et 0yna bayadır soyulmuorum böle ypatım bişi olmuor yani
  • tamam dostum saol denicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.