Şimdi Ara

YARDIM PLS INVALID NAME!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ESKİSSERVERDEKİ CHARLARI YENİ SERVERLE BİRLEŞTİRMEK İSTEDİĞİMDE CHAR İSMLERİNE INALID NAME MESAJI ALIYORUM.NE YAPMAM LAIM LÜTFEN YARDIM EDİN.

• Char lari aktarirken isimlerinide degistirebiliyorsun. O yuzden senin char'larin isimlerini almis olabilirler. Sende degistir.
  • Konuyu biraz daha açarsan yardımcı olmaya çalışırım. SQL server'daki database'leri birleştirerek mi charları yeni server'a aktarmaya çalışıyorsun? Yoksa tek tek hesap ve Char açarak mı?
  • BAŞTA SİZE TEŞEKÜRLERİMİ BELİRTMEK İSTİYORUM:KONUYU BAŞTAN ANLATAYIM CHARLARIMIN BAZILARI, Viglede ve Maya,da AMA viglede_OLANLARI helheim ,e- YADA HEPSİNİ helheime taşımak mümkünmü yoksa mayadakilerinide midgardamı.
    AKTARMAK İSTİYORUM-İSİMLERİNİ DEĞİŞTİRMEDEN NASIL AKTARABİLİRİM.2 nci SORUM KAREKTERLER KARŞISINDA BOŞ KUTUCUKLARDA NE GİBİ İŞLEM YAPILIYO İSİM yazıyorum invalid diyor-karekter katagorilerini yazıyorum yine invalid diyor. KAREKTERLERDE BİRİNİN ADINI SÜREKLİ KABUL ETMİYOR ONUDA DEĞİŞTİRİYORUM YİNE NAME İNVALİD DİYOR,BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM .
    birede mayada.ve viglede olan karekterlerden 1 tanesinin adları aynı acaba sorun ordamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otlupilav -- 6 Aralık 2006; 10:07:33 >
  • Rica ederim. En fazla 5 karakter aktarabiliyorsun. Ama baska hesap acip digerlerini aktarabilirmisin bilmiyorum. Isimlerin farkli olmasi gerekli. Charlarini istedigin servera aktarabilirsin secim sana kalmis. Dedigim gibi karakter aktarirken isim degistirme secenegi acilmis. Burda invalid name olanlari degistirmen lazim. Dusunsene simdi 3 server bunlari birlestiriyorlar. Kimbilir kac tane ayni isim vardir bu serverlarda dolayisiyla olmayan bir isim bulman lazi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 7 Aralık 2006; 1:29:21 >
  • YARDIMINIZ İÇİN TEKRAR TEŞEKÜR EDERİM YAZMIŞ OLDUĞUNUZ İSİM DEĞİŞTİRME SEÇENEĞİ BAŞLIK ADINI VERİRMİSİNİZ. EVET DEDİĞİZ GİBİ YAPACAĞIM 2 KAREKTER MAYADA VAR ONLARI AKTARMAYACAĞIM VİGGLEDE 5 KAREKTER VAR AKTARACAĞIM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım pls
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.