areste sifremi degistirirken char gitti..msn e hala mail bekliorum daha 3 gün oldu ama beklemekteyim..tam +8 mirageları yaptık sifreyi degistirdim gelmedi..level 62 fearless clanının baskanıyım orclarda yardımcı olabilcek biri olursa sewinirim::
biri topic açıp sölemişti şifre değiştirmein gelmio diye sende bi baksaydın bea
yapma ya:(simdi gittimi char yoksa beklicezmi reset ledim..gm le de konustum herseyi istedi gizli soru falan bende wermedim beklemekteyim hala.premium war sürekli mail atıryorum
eger sifre bi gelsin adak adıyorum oyunda ilk pm atan hayırlı olsun diyen erca +8 cleaver benden hediye sölemedi demeyin
bende şifre madurlarındanım şifre resetledim daha ilk kez daha önceden kayıtlı olduğu için gizli sorumda yok eğer şifre gelirse seçebilcem yoksa sürekli res atmayı denicektim bekliyoruz bakalım süreklide mail atıyorum premium üye diilim o yüzden biraz zor gibi gözüyo benimki fearlessbh13 inşallah sen bari kurtarırsın bende aresdeyim
Bi ara gelmeyen şifreler gelmişti ama sen şifreyi ne zaman değiştirdin?
Sifre degisimi islemlerinde cikan problemlerin en onemlisi K2 firmasinin ayri Database ler tutmasi ki bu sacmaliktir.
premium uyeleri farkli bir database e aldilar artik. Bu sebeple Sifre degisme islemi yapmadan once. Siteye Kullanici adi ve sifre ile giris yapmayi deneyin Eger siteye Kullanici adi ve sifre ile giris yapamiyorsaniz hic sifre degistirmeyi denemeden hemen bir Bronz premium alin . 9$ Chariniz eger 10-15YTL degerinde diye dusunuyorsaniz Bu bronz u 1 kez olsun aliniz Bronz alirken vermis oldugunuz Paypal mail adresi ve paypal sifresiniz ile K2 nin sitesine giriyorsunuz. K2 nin sitesinde login ve password yazan yerin altindaki forget your password bolumu sifremi unuttum bolumune girip Account ve e-mail adresinizi sakin yazmayin ! Account ID ve mail adresi istedigi ekranda hemen altta Support Team Forum yaziyor.
Support Team Forum a tikliyoruz. Ardindan : 4 satirlik Cok farkli bir forum acilacak iste burasi Premium uyelere ait olan bir DB ...
1. Account ID 2. Account Email 3. Paypal a uye olurken Ehliyetinizin Son 4 rakami olarak verdiginiz cevap. 4. paypal account id
Benim hatirladiklarim bunlar bu yontem ile Cok Char kurtardim. umarim yararli bir bilgidir sizler icin. en azindan bilmeyen arkadaslarim yararlanirlar.
Saygilarimla
vah kardeşim geçmiş olsun 62 lwl char gitti demek çok sağlam itemli bir chardı fearlessbh13 inşallah en yakın zamanda kavuşursun charına cz ‘de humanların çok canını yakmıştı çok üzüldüm[simage][/simage]
kardeş eger şifren gelmezse yeni bi char aç ben seni kasarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme