Şimdi Ara

Yardım PLZ!!!! Hepinizden Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Daha Bu İşte Yeniyim. Yaptığım İlk Site Olucak Ama Ben AZ İLE YETİNMEYEN BİR İNSANIM. Sayfamda Üyelik Zamazingosunun Olmasını İstiyorum. Bunu İçinde Kolay Kullanışlı Bir Script Önerirseniz Nasıl Kullanılıcağınıda Söylerseniz. Takıldım Kaldım O kadar Çok Script Görünce Lütfen Yardımlarınızı Esirgemeyin Ben Gece Gündüz Merak Etmeyin Sıkça Kontrol Edicem.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM EMEĞİ GEÇEN HERKESE.

• script aramaktansa biraz kendiniz düşünüp kendiniz yazamazmısınız...dediğin konu o kadar abartılı bir konu olsa anlarım ki yardım hakkındır...ama basit bir üyelik...databese inde 8 ile 10 arası column ve en fazla 600 satır kod ( c# ile yazıldığını varsayıyıorum ve tüm sayfalardaki konroller ile birlikte). Lütfen yaptıklarınızı kendiniz yazabilecek seviyeye gelmeden başkalarının kodlarına bakmayın...."bu sizi köreltir!"
  • Tamamen hazır olan kodlarda çıkan problemlerle baş etmen mümkün değil.

Bunun için ana ve alt sayfaları kendin hazırlaman şartıyla, içindeki modülleri hazır alarak birleştirebileceğin bir sistem kurmanı tavsiye ederim.

Böylece hem programlamayı az çok öğrenmiş olursun, hem de vakit kaybetmeden hızlı bir şekilde sitene kavuşmuş olursun.

Eğer siteni ASP ile yapıyorsan SSO sistemini kullanabilirsin:
    http://www.kodfabrikasi.com/searchf.asp?sso_share_TITLE=SSO

(Öncelikle Temel Paketi, sonra Güvenlik Paketini kur ve modülleri eklemeye başla)

• quote:

Orjinalden alıntı: hekmen

Tamamen hazır olan kodlarda çıkan problemlerle baş etmen mümkün değil.

Bunun için ana ve alt sayfaları kendin hazırlaman şartıyla, içindeki modülleri hazır alarak birleştirebileceğin bir sistem kurmanı tavsiye ederim.

Böylece hem programlamayı az çok öğrenmiş olursun, hem de vakit kaybetmeden hızlı bir şekilde sitene kavuşmuş olursun.

Eğer siteni ASP ile yapıyorsan SSO sistemini kullanabilirsin:
    http://www.kodfabrikasi.com/searchf.asp?sso_share_TITLE=SSO

(Öncelikle Temel Paketi, sonra Güvenlik Paketini kur ve modülleri eklemeye başla)

Çok Teşekkür Ediyorum Yardımın İçin Denicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.