Şimdi Ara

YARDIM ! ! ! PSPle alakalı LÜTFEN gelin!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben berat ve ben burada yeniyim size birşey sölicem.
    arkadaşlar psp açılmıyor hiç bir işık yanmıyor şarj olmuyor. daha doğrusu hiçbirşey olmuyor bataryayı çıkarıp açtım temizledim sıkıntı yok. internette araştırdım cevabımı bulamadım lütfen yardım edin pspme
    ne olmuş yada ne yapabilirim.

bide şuna bakın.

psp e1004
    2 hafıza kartı kullanıyorum.
    aslında bataryayı çıkarmak zor oldu bıçakla sabitlenen yeri çıkarmak filan ama bataryaya ve çevresine bişey yok temiz onuda sölim.

arkadaşlar sorun nedir söyleyin LÜTFEN !

ilk defa karşılaştım.

• Allah Allah hiç böyle bir şey ne duydum ne başıma geldi

Video at dicemde çok mantıksız olur. Çünkü açılmamasının zilyon tane farklı nedeni olabilir. Yazılımsal olabilme ihtimali var mı makine brick olmuş olabilr mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jellal Fernandes kullanıcısına yanıt
    bende şaşırdım aniden oldu psp yi açık bırakmıştım psp oynarken uyuya kalmışım oda açık kalmış sonra saat 1 de kalktım psp görünce kapatıp kabına kodum sabah olunca açılmadı anlattığım gibi.
  • Hocam şöyle bir konu var :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=34753541&p=1#34753541

Ben pek anlamam öyle switch falan ama siz bi şu konudakileri deneyin.

• O konudada açık unutmuşlar pspyi.

• Jellal Fernandes kullanıcısına yanıt
    kardeş belki benim jarz aleti bozulmuştur benim arkadaş var ondada psp var onun jarz aletine bakarım belkide jarszdandır olabilirmi jarz bozulması ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beratefe28

kardeş belki benim jarz aleti bozulmuştur benim arkadaş var ondada psp var onun jarz aletine bakarım belkide jarszdandır olabilirmi jarz bozulması ?

Sanmam ama denemekten zarar gelmez.

• Sert bir darbe,düşürme aldıysa,veya aşırı sıcak/soğuk bir ortamda muhafaza edildiyse zarar görmüş olabilir.
  • Brick olmus olabilir mcpsp gir orda yardim ederler sana.

• Hocalarım ben bazen tik oldu bana psp arkasına bazen ve kapama açma yerine bazen vuruyodum ama sert değil. olabilirmi. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beratefe28

Hocalarım ben bazen tik oldu bana psp arkasına bazen ve kapama açma yerine bazen vuruyodum ama sert değil. olabilirmi. ?

slimse bir nebze ama fatse sorun olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kendim tamir edebilecek bir sorunmu yoksa servislikmi kendim tamir etsem olmazmı az cok anlarım pspden YArDIM Et Hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.