yaw ark.lar oyundayım şuan ama çözemedim pek paso samandan adamları kesiyorum 3 lvl oldum skillleri nasıl vericez statları nasıl vericez , pm nasıl atıcaz party nasıl teklif edicez felan...oyun hakkında ayrıntılı bilgi alabileceğim bi topic bulamadım kusura bakmayın lütfen biri beni aydınlatsın.. X.. serverindeyim ismim theoq
quote:
Orjinalden alıntı: ::112::
yaw ark.lar oyundayım şuan ama çözemedim pek paso samandan adamları kesiyorum 3 lvl oldum skillleri nasıl vericez statları nasıl vericez , pm nasıl atıcaz party nasıl teklif edicez felan...oyun hakkında ayrıntılı bilgi alabileceğim bi topic bulamadım kusura bakmayın lütfen biri beni aydınlatsın.. X.. serverindeyim ismim theoq
Aynen arkadaşım
ben öldüm...birisi kurtarır beni sandım yalan oldune yapam???
c ye basarsan inventory açılır.s ye bas skiller açılır statları strye wer.
x de oynayanlar varsa party yapalım. yukseklvl li olanlar yardım etsinde kasılalım azcık dimi
oyuna ısınmaya başladım ko yu bırakabilirim heran
quote:
Orjinalden alıntı: ::112::
x de oynayanlar varsa party yapalım. yukseklvl li olanlar yardım etsinde kasılalım azcık dimi
oyuna ısınmaya başladım ko yu bırakabilirim heran
valla kardeşim ben kendi başıma ,
evel 1 - "Beginner Quest" NPC : General SONHEYON(Bati Kapisinin Yaninda) Adim 1: Protector Shop JANGBUIN'la konusun. Tekrar SONHEYON'la konusmaya gidin. Adim 2: General shop JINJIN'la konusun, verdigi yuzugu takin, JINJIN'le tekrar konusun. Tekrar SONHEYON'la konusmaya gidin. Adim 3: Herbalist shop YANGIKJI'le konusun, ondan 1 tane "herb" satin alin. Tekrar SONHEYON'la konusmaya gidin. Adim 4: 30 Mangyang oldurun (bati kapisinin hemen disinda). Tekrar SONHEYON'la konusmaya gidin. Odul : Giydigin türde 1 eldiven ve HP recovery
şimdi sıra bunda 1 tane öldürdüm ama nasıl öldürdüm kasmak falan kendimiz yaparız party kurarız oda P den oluyodur galiba ben bu oyunlardan pek çakmam ama daha lvl 3 sen yerini belirt saat 12de orda ol geleyim...
bak JİNJİN var biliyormusun saat 12de oraya gel??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme