Şimdi Ara

yardım SAAT HAKKINDA..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 DCİ 2005 MODEL CLİO SYMBOL ARACIMIN SAATİNİ AYARLAYAMIYORUM KM ORDAKİ...
    ŞUNLARI YAPTIM OLMADI:
    BASILI TUTUP SAGA CEVİRDİM SOLA CEVİRDİM YOK
    km ibaresi varken basılı tutuyorum yine olmuyor gunluk km ye geciyor ve sıfırlıyor buda olmuyor gunluk km basınca zaten sıfırlıyor bunldan baska cozumu olan arkadaslar varmı??
     yardım SAAT HAKKINDA..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breaklock -- 22 Temmuz 2008; 18:27:20 >

• Senin gibi bende ayarlıyamadım biraz uğraştım oldu km ibaresindeyken hafif sola ya da sağa çevir biraz bekle rakamlar değişmeye başlayacaktır böylece dakika saat ayarı yapabilirsin dediğim gibi km ibaresi basılıtutup hiç bırakma sağa sola çevir
  • sagolasın arkadasım ama yok buda tutmadı dedigin gibi yaptım basılı tutarak bir yandan saga dogru ve sola dogru cevirdim yine yok yine yok anlamadım km saat ibresimi bozuk..ama arkadasım bu eş zamanlı olarak saga sola mı cevirelim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breaklock -- 23 Temmuz 2008; 13:03:27 >
  • bastırmadan sağa yada sola çevir sonra bastır bu şekilde bekle birde böyle dene eğer gene olmazsa kendi aracımda uygular yarın yazarım
  • ok arkadasım sagolasın ama sorun heralde arabada calısmıyor bence cunku saga sola donecek pay olmamasına ragmen cok cevirdim yine yok yine yok ben olmazsa artık bi servise gotuturum uyuz oldum duruma cunku:P
  • yokmu yardımı olacak arkadaslar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.