Şimdi Ara

yardım t.t

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu oyun icin minimum neler lazım ram flan bende başlamayı duşunuyorum da

• basit bi pc ile bile oynanabilir rahatlıkla. min 256 ram 128mb ekran kartı falan yeter. 64mb ekran kartıda yeter hatta. oyunun sitesinde yazıodur minimumlar ama bakmaya üşendim şimdi bi zahmet bakıver sen.www.knightonlineworld.com
  • he cok saol dostum indiriyorum birde konu kirliligi yapmıyayım burdan sorayım sence hangi servere başlasam daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burnaldinho v2 -- 1 Haziran 2007; 15:00:10 >
  • min. 256ram 128 ekran kartı olması lazım ... 1,5 gb boş yer lazım bide

edit: bence en son açılan server olan ronark da başla ... dier severlarda item yönünden ezilirsin ... 0 dan başlamanın en kolay olacağı sever ronark ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuMuu -- 1 Haziran 2007; 15:01:25 >
  • tamam o zaman hemen indiriyorum o zaman o dedidin serverden başlıyayım Saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burnaldinho v2 -- 1 Haziran 2007; 15:03:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burnaldinho v2

he cok saol dostum indiriyorum birde konu kirliligi yapmıyayım burdan sorayım sence hangi servere başlasam daha iyi olur

Ares, diez, beramus, cyper aşmış serverlar oldugu için buralarda açman tavsiye edilmez. ronark ezik serveri(full koxper) oldugu için o da tavsiye edilmez. geriye kalanlardan tombala çek işte
  • pathos da aç
  • bence yüksek serverlerden başla ardream yaparsın item bulmakda sıkıntı çekmessin
  • Saolun arkadaşlar....ben diger bolumlerde oldugu gibi kesin lanıcagım diye duşunuyordum ancak umdugum gibi olmadı.burdaki kişiler demekki daha çok yardım sever.tekrardan saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.