Şimdi Ara

YARDIM TECHNİCS SA-DX940

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA.ELİMDE BU ANFİ VAR.BUNUN TÜRKÇE KULLANMA KLAVUZU VARMI.BİLEN VARSA SEVİNİRİM

YARDIM TECHNİCS SA-DX940

• Bende var, yıllardır bu alıcıyı kullanıyorum çok severim, kullananlara saygı duyarım

eğer adres verisen sana gönderirimmm
  • çok sevinirim.adres derken mail adresimi kastettin herhalde.josheps@mynet.com
  • THAİ-FUN YÜZBAŞIM! HANİ GÖNDERİYORDUN BANA KULLANMA KLAVUZUNU.UNUTTUN GALİBA
  • selam asker, tabii gönderiyorum ama bendeki kitap baskı, ya sayfaları tarayıp mail atmam lazım yada sana fotokopi göndermem lazım nasıl yapalım
  • mail atarsan sevinirim.
  • 20 - 30 SAYFA TARATTIRACAKSIN YANİ BANA PEKİ ÖYLE OLSUN
  • VALLA YÜZBAŞIM YAPARSAN SEVİNDİRİRSİN ERİNİ.SANADA ZAHMET OLACAK AMA
  • BİRŞEY DAHA SORABİLİRMİYİM?SENDEKİ PHİLİPS 3300H DVD ROCERDERİN MENÜSÜ TÜRKÇE Mİ?BENDE 7300H 250 GB DVD VARDA.MENÜSÜ İNGİLİZCEDE.ACABA BUNLARA YAZILIM ATILIP TÜRKÇE MENÜYE DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR Mİ?
  • KUMUTANIM NE OLDU?SESİNİZ ÇIKMADI DAHA.
  • Seyehatteydim yeni geldim, evet 3300 menüsü türkçe, kitabı 1-2 güne kadar göndericemmm..
    quote:

Orjinalden alıntı: josheps

BİRŞEY DAHA SORABİLİRMİYİM?SENDEKİ PHİLİPS 3300H DVD ROCERDERİN MENÜSÜ TÜRKÇE Mİ?BENDE 7300H 250 GB DVD VARDA.MENÜSÜ İNGİLİZCEDE.ACABA BUNLARA YAZILIM ATILIP TÜRKÇE MENÜYE DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR Mİ?
  • Bende de technics sa dx940 Amfi var. 3 yollu 2 kabin hoparlör var, İçinde devresi olan. Hoparlörler dandik. 30 cm bas, 20cm gibi mid, tweter alıp kabinleri kaliteli bişi yapmak istiyorum. Hoparlörler kaç watt olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.