Şimdi Ara

yardım telefon açılmıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sarjını bitirme bitersede korkma.Git bir tim'e bataryayı koy makibene sarj etsin.Pembe ekrana ulasabiliyorsan butun .image dosyalarını bul ve oraya at.Genellikle acılmayan telefonlarda o dosyalar ucmus oluyor sonra acmaya calıs.
    Olmadı mı ?
    Pardus u internetten indir. .iso dosyasını cd ye yak.Ondan sonra pc yi o cd ile boot et.Telefonu pc ye bagla.Ardından 5 tane hafıza alanı goreceksin.Hangi offical romda brick ettin ise aynı romun dosyalarını telefonun kendi 2 gb lık alana at.Ondan sonra ise bataryayı cıkar telefon-pc kablosunu sok ve ardından tak.10 saniye icerisinde atmaya baslayacaktır romu.Eger acabilirsen b518 kur ardından.Telefon eskisi gibi oldu.

iyi geceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

1) Telefonunuz brick olmadan önce hangi ROM u yüklediğinizi hatırlayın. (Bende resmi V100R001C00B522G001 vardı.)
    2) SD cardı formatlayın ve sd card da dload klasörü oluşturun (V100R001C00B522G001 için)
    3) En önemli adım: Brick olan telefonunuzdan bataryayı çıkarın.
    4) Sd card ı telefona takın.
    5) USB kablosu ile telefonu bilgisayara bağlayın.
    6) "Updating" diyene kadar bekleyin.

bunları yaptım hiç bişey olmadı bataryayı tekrar takacammı acaba

bu brickte ne yav break olmasın o ?

Yazan şeyleri daha once oynamak icin aldığım u8150 de 2den başlayıp yapmıştım sanırım. Pcye taktığın zaman update ekranı geliyodu cwm ekranı yerine kendi kendine update edip yüklüyordu.

• quote:

benimki düzelmedi ne yapacambilmiyorum

Şarja taktığında telefon açılıyormu?
  • şarzdada tepki yok
  • quote:

şarzdada tepki yok

Anakart arızalanmış herhalde,yada kernelde problem çıktı işlemci gitti.
  • kernelde problem çıkmaz. Geno kernel kullanmıştım. anakartta sorun var büyük ihtimal zaten verdim kvkya telefon açılmıyo anlamazlar rootlu olduğunu eğer açıp rootlu die yapmassalarda açılması bana yeter.
  • quote:

kernelde problem çıkmaz. Geno kernel kullanmıştım. anakartta sorun var büyük ihtimal zaten verdim kvkya telefon açılmıyo anlamazlar rootlu olduğunu eğer açıp rootlu die yapmassalarda açılması bana yeter.

Geçmiş olsun oğuzhan.
    Bir türlü yüzün gülmedi bu telefonda.
  • evet. harbiden yaw. ona deil hala benden önce cm9 çıkacak die üzülüyorum. okadar uğraştım
  • geçmiş olsun, telefonunuz zaten yeni gelmişti servisten.

ne yapıyosunuz kardeşim bunlara diye çıkışmasınlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

geçmiş olsun, telefonunuz zaten yeni gelmişti servisten.

ne yapıyosunuz kardeşim bunlara diye çıkışmasınlar?

Sizin yap(a)madığınız şeyi yapıyorum derdim .Harbi yazık oldu oguzhan a.Telefon yetti artık dedi ve pes etti herhalde.Benim gio ya kernel yazıyordu akrabam,kernelde voltaj ayarlamasını yanlış yaptı herhalde ve senin düştüğün duruma düştü.

• daha önce de demiştim kernelde sorun yok woltaj da. zaten geno vardı miuie değildim
  • Stoclwell, geno, ozgur y derken oguzhani da kaybettik. Yakında telefona destek verecek kimse kalmayacak. Geçmiş olsun kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkngndcll

Stoclwell, geno, ozgur y derken oguzhani da kaybettik. Yakında telefona destek verecek kimse kalmayacak. Geçmiş olsun kardeşim.

Geno?o hala u8800 için ROM yapmıyormu?ne zaman yaktıki o telefonu?
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068766
    Buradaki konunun en basında telefonun brick olduğunu söylemişti. Zaten brick olmasaydı şimdiye kadar çok daha büyük çalışmalarla karşımıza çıkardı diye düşünüyorum. Telefonu daha sonra kurtardıysa bilemiyorum tabi
  • Bende b526 yı guncelledım update completed dedi.Şarjım çok azdı.Telefon dahada açılmıyor.Kırmızı ışık yanıp sönüyor ama.Telefon şarjda şuan genede banamasın demiyor açılmıyor ne yapmam lazım?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.