Şimdi Ara

Yardım! toshiba a300 15a ya 750 gb harddisk takacağım uyarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toshiba a300 15a ya 750 gb harddisk takacağım almadım daha SEAGATE 2.5" 750GB Sata 2.0 16MB Cache 7200Rpm almayı düşünüyorum sorun yaşarmıyım ya da daha önce 250 gb vardı onun yanına takma imkanım var mı notebooklardan anlamıyorum paralelinde bir boşluk var ama ne için onuda bilmiyorum .

• diskin boyutu değilde bağlantı yapacağın arabirim çeşidi önemli... Yani şu an kullandığın disk bir ide disk ise bilgisayarın ide disk kullanıyor anlamına gelir. eğer sata ise istediğin sata sabit diski alıp takabilirsin.

Bu arada bütçen yetiyorsa ve bilgisayarın sata destekliyorsa solid state disk almanı tavsiye ederim alan olarak çok büyük değil ama performans bütünüyle değişecektir.
  • alana ihtiyacım var bilgim yoktu solid state ten alanları düşükmüş biraz baktım sizin yorumunuzdan dolayı teşekkürler
  • ben 500gb olanını kullanıyorum ama bunlarda kronik bi sorun var bazen tıkırtı gelebiliyor hddyi durdurabiliyor ama 750gb olanı daha yeni nesil olduğu için düzeltilmiş olabilir veri aktarımı fln kesinlikle iyi
  • ya a300 15a yeni bi notebook değil o yüzden korkuyorum sorun yaşamaktan olmazsa WD alacağım 500 gb ama benim donanımımda işe yarayacak mı bilmiyorum ondan yardım bekliyorum ilginize teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.