Şimdi Ara

YARDIM: Vista'da çok önemli bir sorun (devam ediyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vista'da pda'mı bilgisayara bağlıyordum. Ve o sırada vista otomatik aygıt yüklemesi yapıyordu. PDA'ya WM5 rom yüklemiştim. O şekilde aygıtı bağlayıp çıkartacaktım. Aynı anda da msn'deydim. Birden msn ekranı dondu. Reset attım, uzun süreden sonra hala açılmamıştı görev yöneticisini falan çalıştırdım. O şekilde ancak desktop u görebildim. İnternet çalışmıyordu. Sistem yavaştı. Ayrıca farklı bir yazılım çalışmıyordu (görev yöneticisinden baktım). VE RESİMDEKİ HATA ÇIKTI LÜTFEN YARDIM EDİN. VİSTA'MA TEKRAR DÖNEYİM!

YARDIM: Vista'da çok önemli bir sorun (devam ediyor)

not: Resimdeki baloncuk msn ikonun üzerinde değildir. Kilit biçimli ikonun üzerinde çıkmaktadır. Yani msn ile ilgisi yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperdama -- 19 Kasım 2007; 15:26:07 >

• once vistayi restart yap, normal de sleep yapiyor biliyorsun. (ne olur ne olmaz die yazdim)
    bi ise yaramadi ise:
    xp de control panel-> administrative tool da event viewer var,
    aynisi vistada da benzer bi yerdedir
    event viewer a cift tiklayip cikan menude yandakileri secerek acilista problem olan olayi kirmizi ikon isaretli okursun,
    cift tiklayip icerigine baktiginda buna sebeb olan program i bulma şansın yuksek.
    artik bulduktan sonra yapilmasi gerekeni yaparsin.

not: event viewer da gordugun hatayi google da arat, bi cozum bulacaksindir.

not: zaten taskmanagerda bisi gormemen normal, cunku calismaya calisan şey (bi service) çalışamamış, onun uyarisini veriyor.

event viewerin vistada nasil bisi oldugunu gormek icin:
    http://www.errorforum.com/microsoft-windows-vista-error/827-monitoring-event-logs-windows-vista.html

ayrica seninki gibi bi hatasi olanda burda bisiler yazmiş (tabi bu sadece ornek olsun die, senin hatan diildir)
    http://forums.techarena.in/showthread.php?t=736034

ve herşeyin otesinde ghost yada acronis ogren, ben hic ugrasmiyorum bole hatalar ile, windowsta bi saçmalik olursa ghostumu tepesine vuruveriyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.