Şimdi Ara

[:o][b][color=#FF0000]Yardım!![/color][/b][X(]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    beyLer Şmdi hs Yapıyorum MeseLa ayakları yere gömülüyor Ekran titriyor Ne iş anLamadım Kimsede bulamiyor baZı arkadaşLar ekran AyarLarıyla oyna deedi ama olmuyor Oyun Çok ağır Eski taka pc de bile daha seridi rs ler bile Hepsini denedim Bi yardım edin LütfenN!!

• slm canberk ben Osy_64 Cevap =abi PC de lag olabilir yani lagger olabilirsin yada sanal bellek degeri dussuktur bilmiom baska online oyuj oynuosan onda da ole olıo mu
  • ayaklar gömülüyor ve bırakdıkdan sonra biraz hareket ediyor sanki demi kardeş?
    öyle ise nedeninin tam olarka bilmiyorum ama bendede bi ara vardı sildim yükledim ama arada format oldu sonra o olmamaya başladı.Ama kesin çözümmü dersen bilmiyorum...
  • BiLmiyorm Kardşm Pc İnteL Core2 Quad 4 Çekirdekli yani:D Taka diil baya sağLam pc Aynen dedğin gibi 2 3 adım atio Aim feLan Kalmiyor ortada Osy kardşm Lag felan değil baktık onLara ama vistaydı vistayı deiştirdim xp yaptım Yine var Ne ayaK anLamadım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnBrKk -- 7 Nisan 2008; 15:03:44 >
  • belki bi program bozuyodur oyun dosyalarını anti virüs fln değiştirmeyi dene? pek işe yarıcagını sanmıyorum ama genede denemekten zarar gelmez sanırım
  • Canberk abi şahin abiye sorsana o bilir
  • O biLse Çoktan Halledilmiş olurdu olm:D yok hala aynı bozuk...
  • bnde de olmustu oyunu sil geri yükle veya pc de baska oyun varsa fazla yer kaplıosa o kasabilir ve oyuna girerken anti virüs programların warsa onları kapat feci kasıo
  • emin deilim ama o problem grafik deil sound ayarları nedeniyle kasıo olabilir optionsdan hardware sound mix helper ayarını kapatırsan düzelecegini sanıorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kidmen -- 8 Mayıs 2008; 0:36:58 >
  • BeyLer söz konusu kasma diil intel core2 quad diorum siize:D 4 çekirdek yani
  • Fazla oyunları sil format at virüs varsa temizle :D
  • cnberk amma övündün ha ii ki bir 4 cegirdekli makinen var
  • sana katılıyorum yusufcan ^^
  • bnce bu cocuk cnberk değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.