Bildirim
[:o][b][color=#FF0000]Yardım!![/color][/b][X(]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
slm canberk ben Osy_64 Cevap =abi PC de lag olabilir yani lagger olabilirsin yada sanal bellek degeri dussuktur bilmiom baska online oyuj oynuosan onda da ole olıo mu -
ayaklar gömülüyor ve bırakdıkdan sonra biraz hareket ediyor sanki demi kardeş?
öyle ise nedeninin tam olarka bilmiyorum ama bendede bi ara vardı sildim yükledim ama arada format oldu sonra o olmamaya başladı.Ama kesin çözümmü dersen bilmiyorum... -
BiLmiyorm Kardşm Pc İnteL Core2 Quad 4 Çekirdekli yani:D Taka diil baya sağLam pc Aynen dedğin gibi 2 3 adım atio Aim feLan Kalmiyor ortada Osy kardşm Lag felan değil baktık onLara ama vistaydı vistayı deiştirdim xp yaptım Yine var Ne ayaK anLamadım:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnBrKk -- 7 Nisan 2008; 15:03:44 > -
belki bi program bozuyodur oyun dosyalarını anti virüs fln değiştirmeyi dene? pek işe yarıcagını sanmıyorum ama genede denemekten zarar gelmez sanırım -
Canberk abi şahin abiye sorsana o bilir -
O biLse Çoktan Halledilmiş olurdu olm:D yok hala aynı bozuk... -
bnde de olmustu oyunu sil geri yükle veya pc de baska oyun varsa fazla yer kaplıosa o kasabilir ve oyuna girerken anti virüs programların warsa onları kapat feci kasıo -
emin deilim ama o problem grafik deil sound ayarları nedeniyle kasıo olabilir optionsdan hardware sound mix helper ayarını kapatırsan düzelecegini sanıorm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kidmen -- 8 Mayıs 2008; 0:36:58 > -
BeyLer söz konusu kasma diil intel core2 quad diorum siize:D 4 çekirdek yani -
Fazla oyunları sil format at virüs varsa temizle :D -
cnberk amma övündün ha ii ki bir 4 cegirdekli makinen var -
sana katılıyorum yusufcan ^^ -
bnce bu cocuk cnberk değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X