Şimdi Ara

yardım yardım yardım. sorun pireler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 aylık golden retriever cinsi erkek köpeğim var. 1 ay önce oğluma musallat olan pire lerden bir türlü kurtulamıyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. Şunu belirteyim ki iç ve dış parazit aşılarını günü geçmeden düzenli yaptıran birisiyim. Yalnız nedendir bilemiyorum bu dış parazit damlaları bile fayda etmiyor. Pireleri ilk gördüğümde çok paniğe kapıldım veterinere gittim bana bolfo %1 toz verdi uygulamamı söyledi. dediği gibi yaptım üzerindeki pireleri döktü bu toz, ancak 1 gün sonra tekrar pirelendi. Sonra bir veteriner arkadaşım köpeğin kaldığı yeri değiştirmemi, eğer öyle bir imkanım yoksa kaldığı yeri çok iyi bir şekilde ilaçlamamı söyledi. Bende yerini değiştirme gibi bir imkanım olmadığı için evin heryerini temizledim ardından ilaçladım. Evi ilaçlarken kullandığım ilaç çok yüksek doz da bir zehir içerdiği ve çok güçlü bir ilaç olduğu için köpeğimi eve getirdiğimde onu zehirledi ve tekrar veterinere taşındık. Köpeğim resmen ölümden döndü serum iğneler vs. 2 günde atlattı zehirlenmeyi çok şükür. tabii evde ilacın etkisini azaltmak zorunda kaldım bidaha zehirlenmesin diye heryeri suladım temizledim falan tekrar. Ancak ona rağmen bir sürü ölü böcek oluyor yerde yani ilacın etkisi az da olsa devam ediyor demekki. ama köpeğimin üzerindeki pirelerden bir türlü kurtulamadım. bir ense damlası daha damlattık. hatta en etkililerinden piyasadaki adını hatırlayamadım şimdi ama kaliteliydi yani oda bir işe yaramadı.bu arada bu bolfo %1 denen ilacı en az 5 defa kullanmışımdır yani. bahçede yıkadım köpeğimi oda bir işe yaramadı. yani ne yaptıysam olmuyor. bu işe bir çözüm önerisi getirebilecek varsa cevaplarını ve yorumlarını bekliyorum teşekkür ederim

• kiltix kene pire tasması deneyin gayet başarılıdır üzerindeki pireler ölücektir.
  • teşekkür ederim başka bir markanın pire tasmasını da denemiştim onu söylemeyi unuttum..veterinere gittiğimizde veteriner bu tasma hiç bir işe yaramaz dedi bende çıkardım attım. sizin söylediğiniz markaya baktım biraz daha profesyonel duruyor ancak bu pire tasmalarıda çok inandırıcı gelmiyor bana açıkcası.. o kadar damla,toz ilaç kullandım fayda etmedi bi plastik parçasımı edicek diyor insan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.