Şimdi Ara

yardım yeni aveomu lineamı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Farz-ı Misal

quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

quote:

Orijinalden alıntı: Farz-ı Misal

quote:

aveo b segmenti, linea c segmenti.
    Ben olsam linea alırım ama, linea 44 bin lira etmez bence.

Bir önceki kasa 2010-2011 model düşük km'li honda civic bakın derim.

Yorumu beğenmemek hakkınız.
    Zaten herkes aynı şeyi düşünmediği için millet burada araç tavsiyesi istiyor.

Ama yorumu neden beğenmediğinizi ve kendi fikrinizi açıklarsanız daha şık olur.
    Forumda gerektiğinde özür dilemiş birisiyim.
    Sizede haklısınız, kusura bakmayın derim. Smile koyup geçmem merak etmeyin !

1.Adam dizel araba bakıyor siz benzinli öneriyorsunuz.
    2.Adam sıfır bakıyor siz 2. el öneriyorsunuz.
    3.İki araba arasında kalmış birine 3. bir araba tavsiye ediyorsunuz.
    Alakaya maydanoz yorum yapıyorsunuz. Eğer bunlar size normal geliyorsa devam edin böyle yorumlar atmaya.

1. si önerdiğim araca sorunsuz lpg montajı yapıldığından önerdim.
    ( Dizel-Lpg kavgası yapmaya niyetim yok Lpg li Civic dizel kadar ekonomik )
    2. si sorduğu iki araç arasından tavsiye mi söyledim.
    3. sü git bu arabayı al demedim buna da bir göz at dedim.
    4. sü söylediğim aracın sıfırı (baz donanım) linea ile aynı fiyat.

Alakaya maydanoz gibi şeyleri tanımadığınız insanlar için kullanmayın üslubunuzu düzeltin.

Bu konuda ki yorumunuzu aklımda bulunduracağım. Bundan sonra daha dikkatli olurum.

Ama sizde keşke şu mesajı direk yazsaydınız. daha şık olurdu.

•  yardım yeni aveomu lineamı

yardım yeni aveomu lineamı
  • linea al. pişman olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: edec

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

quote:

aveo b segmenti, linea c segmenti.
    Ben olsam linea alırım ama, linea 44 bin lira etmez bence.

Bir önceki kasa 2010-2011 model düşük km'li honda civic bakın derim.

dizel bakan adam benzınlıyı ne yapsın ?

lpg taksın

Di mi ? Ne güzel hemen sahibinden 1 yaşında tertemiz kullanılmış çok çok düşük kilometreli fiyatı uygun Civic'i buldu, aldı, LPG'yi taktırdı arkadaş sizin gözünüzde.
    Bu kadar kolay bu işler. Sıfır araç arayana ikinci el önermekten biraz vazgeçseniz...

sahibinden.com da çok sayıda bu tür ilan var. Lpg takmak zor bir şey değil.

Kaldı ki araç almayı düşünen arkadaş Civic i yere yakın olduğu için elemiş.

D segmenti araç isteyene yeni aveo tavsiye edenleri düşünürsek,
    Çok absürt bir seçenek sunduğumu düşünmüyorum.

• Hocam siz linea bakın bu iki arac arasında. Üst sınıf her zaman daha iyidir. Bosverin gerisini. Ama linea yerine aynı segment alternatif arac ta dusunebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea ....
  • İllaki ikisinden biri olacaksa linea derim.

Dün bende kuzenim için gezdim bayileri,her ikisinin de iyi kötü yanları var.Aveonun kapılarında şahin-doğanlardaki kilit butonu takıldı gözüme.Hani özellikle şahinlerde otomatik kapı olmadığı için,kapı kilidini açarken elimizle kaldırıp indirdiğimiz kısım.

Ama aynı tarz eskilikler lineanın baz donanımında da var.Klima kontrol ünitesindeki sürgülü kısım gibi.

Birde aveonun 1.3 dizel 75 bg.lik olanıda var.Bildiğimiz palio-albea daki motor.Linea ile ağırlıklarıda birbirine yakın gibi.Normalde 90 bg. 200 nm torkluk motoru bile beğenmeyen çokken,75 bg. işinizi görür mü bilmiyorum.Alıyorsanız 90 bg. lik olanına bakın derim.

Tabi ncap olayı çok cezbedici,araba teste girmiş,alnının akıyla çıkmış.Bayinin heryerinde resmi var,bu sayede büyük prim yapacağı kesin.

Bizim paramız malesef ikisinede yetmiyor,2.el c sınıfı araçlara yöneldik.Şimdiden hayırlı olsun size.

• quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

İllaki ikisinden biri olacaksa linea derim.

Dün bende kuzenim için gezdim bayileri,her ikisinin de iyi kötü yanları var. Aveonun kapılarında şahin-doğanlardaki kilit butonu takıldı gözüme.Hani özellikle şahinlerde otomatik kapı olmadığı için,kapı kilidini açarken elimizle kaldırıp indirdiğimiz kısım.

Ama aynı tarz eskilikler lineanın baz donanımında da var.Klima kontrol ünitesindeki sürgülü kısım gibi.

Birde aveonun 1.3 dizel 75 bg.lik olanıda var.Bildiğimiz palio-albea daki motor.Linea ile ağırlıklarıda birbirine yakın gibi.Normalde 90 bg. 200 nm torkluk motoru bile beğenmeyen çokken,75 bg. işinizi görür mü bilmiyorum.Alıyorsanız 90 bg. lik olanına bakın derim.

Tabi ncap olayı çok cezbedici,araba teste girmiş,alnının akıyla çıkmış.Bayinin heryerinde resmi var,bu sayede büyük prim yapacağı kesin.

Bizim paramız malesef ikisinede yetmiyor,2.el c sınıfı araçlara yöneldik.Şimdiden hayırlı olsun size.

Hiç bmw 1.16 içine bindiniz mi?

BMW 3 serisi:

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

İllaki ikisinden biri olacaksa linea derim.

Dün bende kuzenim için gezdim bayileri,her ikisinin de iyi kötü yanları var. Aveonun kapılarında şahin-doğanlardaki kilit butonu takıldı gözüme.Hani özellikle şahinlerde otomatik kapı olmadığı için,kapı kilidini açarken elimizle kaldırıp indirdiğimiz kısım.

Hiç bmw 1.16 içine bindiniz mi?

BMW 3 serisi:

Binmeme gerek kalmadı,şu andan itibaren onun içinde aynı şeyleri düşünüyorum.

• Aveo HB alın. Sedanın arkası olmamış.
  • Bence aveo sedani düşünmeyin bile arkası çok itici sürüyor yeni lınea çok daha hoş hem ekonomik hemde tam bir aile arabası bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki Linea. Motoruda, dışı da, içi de gayet şık ve güzel.
  • Linea sözde C sınıfıdır.
    İcraata gelince bariz B.
    Arkadaş ikisini karşılaştırmakta haklı.
    Eğer aveo hoşuna gittiyse al arkadaşım lineayı o fiyattan satamayınca indirecekler fiatı allahın emri.
    En azından şekli kokpiti güzel bir arabaya binersin.
    Eğer fiat düşünüyorsan her türlü Bravo alınır o paralara.
  • bu iki araç arasında kalmışsan eğer ben linea derim.Ben de fiat kullanıyorum.Ama seda n tercihi olmazsa Fiat Bravo derim.

5K DYNAMIC PLUS 1.6 MULTIJET 105 HP E5 45.820 TL (bence tercih edilebilir)
  • İkisi de o parayı haketmez derim.Lineaya 44 bin verdiğim gün sana geldiğim gündür gülüm.
  • ikisinin arasında kesinlikle linea neden mi? daha hareketli 2. el piyasası,servis ve parça bolluğu,1.6 motor olması,olgunluğunu tamamlamış bi model olarak olası kronik sorunlar vb. konusunda muhtemelen daha az sıkıntı yaşatacak olması
  • 2 tercih arasından bende Linea'yı öneririm. Hem 2. el olarak ta daha verimli olur sizin için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.