Şimdi Ara

Yardıma çokk ihtiyacım var ttnet hakkında!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gübanydın herkese ben 4 gb kotalı kullanıyodum.Az önce telefonla sınırsıza geçtim.24 saat içinde işlemin tamamlanacağını dediler.Benim 10 günde 4 gb oldu.yani kotam doluı.Kota 5-6 gb geçsem bu olay sınırsıza mı girer yoksa onun ayrı kota aşma ücreti mi gelir ?iyi günler

• kota aşma ücreti geliyo fatura olarak başıma geldi 1mb sınırlıdan sınırsıza geçerken baya fatura ödemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yousuff -- 10 Ağustos 2009; 9:57:25 >
  • Peki sınırsıza geçtiğim güne kadarki kota aşımı mı gelir?MESELA 30 UNA KADAR 15 GB İNDİRDİM.100 KÜSÜR MÜ GELİR ŞİMDİ?4 gb doldu bu arada
  • cevap
  • Sınır aşma ücretleri ile ilgili ayrıntılı bilgi ttnet sitesinde var sanırım orada bakarak faturana gelecek miktarı hesaplayabilirsin ama sınırı aşma cezası alacaksın emin ol.
  • Smile Adsl'de ilk ay hemen geçirdiler. Ve sınırsız parası ödedim istersen bir ara sor TTneti.
    Para olayına gelince.
    Sınırlı kişiye gelebilecke olan maksimum fatura aynı hızdaki sınırsız paketin %25inden fazla olamaz.
    Yani 1mb sınrlı 29 lira sınırsız 49 lira. 49 liranın %25inden fazlası (buda 56tl) gelemez sana fatura olarak tek ay için.
  • limitsize geçişlerde bir sonraki fatura kesiminden itibaren sınırsız olur!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.