Bildirim
Yardıma çokk ihtiyacım var ttnet hakkında!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kota aşma ücreti geliyo fatura olarak başıma geldi 1mb sınırlıdan sınırsıza geçerken baya fatura ödemiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yousuff -- 10 Ağustos 2009; 9:57:25 > -
Peki sınırsıza geçtiğim güne kadarki kota aşımı mı gelir?MESELA 30 UNA KADAR 15 GB İNDİRDİM.100 KÜSÜR MÜ GELİR ŞİMDİ?4 gb doldu bu arada -
cevap -
Sınır aşma ücretleri ile ilgili ayrıntılı bilgi ttnet sitesinde var sanırım orada bakarak faturana gelecek miktarı hesaplayabilirsin ama sınırı aşma cezası alacaksın emin ol. -
Smile Adsl'de ilk ay hemen geçirdiler. Ve sınırsız parası ödedim istersen bir ara sor TTneti.
Para olayına gelince.
Sınırlı kişiye gelebilecke olan maksimum fatura aynı hızdaki sınırsız paketin %25inden fazla olamaz.
Yani 1mb sınrlı 29 lira sınırsız 49 lira. 49 liranın %25inden fazlası (buda 56tl) gelemez sana fatura olarak tek ay için. -
limitsize geçişlerde bir sonraki fatura kesiminden itibaren sınırsız olur!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X