Şimdi Ara

Yardıma ihtiyacım var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Siteye yeni üye oldum ve beğendim.Benim uyduyla ilgili o kadar çok sorunum var ki?Hangisinden başlasam bilemiyorumBizim evde next star'ın uydusu var alalı nerdyse 2.5 yıl oldu.Geçen sene uydunun cı interface dediği yere takılan kartlardan aldık ve aldığımız yerdeki satıcı karta birşeyler yükledi ve bununla açılmayan kanalları izleyebileceğimizi söyledi.İlk başta uydudaki çoğu kanalı çözüyordu.Ama bu sene başından itibaren neredeyse hiçbir kanalı izleyemiyorum.Kanal araması yapayım derken bütün kanalları sildimtekrar kanal arama yaptım ama aramada 1980 küsür kanal buluyor kaydet deyincede daha önce kaydettiğim turksat uydusunun kanalları kalıyor.Yapamadım.Uydunun kutusunun üstünde yazan marka modeli YE-7600 SKY.Yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çınar7 -- 26 Aralık 2006; 19:27:43 >

• Arkadaşım ne yazıkki şu anda işe yarar hiç bir kanalın şifresi çözülemiyor.Yani yapacak bir şey yok.Kanal sıralamsı işini de uğraş halledersin bence.
  • Teşekkürler.Hiç bir kanalın şifresi çözülemiyor mu?Kanal sıralama işini nasıl yapacam kanal aramaya geliyorum çeşitli uyduların adları çıkıyor turksat,hotbird,eutelsat1,eutel sat 2,sirius ve bayağı var hepsini sırayla işaretliyorum aramaya basıyorum arıyor ama sadece birini buluyor.Turksattaki kanalar kalıyor diğerleri olmuyor!Sağol cevabın için
  • hocam bence şu işlemiş yapmalısın.Kanal taramadan uyduları tarayıp kanalları bulduktan sonra anladığım kadarıyla hafızada sadece türksata ait kanallar kalıyormuş.Bunun için kumandada bulunan sat tuşuna bas.Orda türksat seçili ise tüm uyduları seçtiğim takdirde hafızada kayıtlı 1900 e yakın kanal liste halinde çıkar.Diğer şireli kanalların göstermemesi sorununa gelince bu kanallar şu an edit değil.Auto olduğu zaman yani otomatik güncelleme yapılabildiği zaman şifreler düzelir.Şu an için keyler yok.Yani keyler değişken.Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.