Bildirim
YARDIMA İHTİYACIM VAR!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hemen ard arda açmayı denemeyin. Bataryayı takın bir saat kadar beklesin. Daha sonra deneyin. Batarya takılı olarak bekleyince sistem kendini toplayabilir. Daha önce bir kaç defa bu yöntem işe yaradı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu şu hani üç tuşa basarak bir mdoa alıyoruz ordan resetliyoruz ya onla resetledim öyle düzeldi. Format attım düzeldi hocam -
Arkadaşlarhttp://www.modifyandroid.com/custom-roms/htc-custom-roms/custom-rom-for-htc-desire-310/android-5-0-lollipop-for-htc-desire-310/ şunu yapmak istiyorum ama anlamadım nasıl yaparım? -
EVET DOSTLAR TELEFONUM SABAH İTİBARİYLE TEKRAR BRİCK OLDU NE YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI? -
TELEFONUM HALEN DÜZELMEDİ ARKADAŞLAR BİR YARDIM EDİN BE NASIL KURTARACAM BUNU BNLERCE KİŞİ VAR YARDIM EDEN YOK YA -
Sorunun bataryadan olmadığına emin misin? -
Batarya da skıntı yok abi brick oldu telefon açılış ekranında kaldı htc yazısında
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X