Şimdi Ara

Yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben liseye yeni başladım 9. Sınıftayım Ve bu gittigim 4. Okul
    Bu okul da dahil olmak üzere gittiğim tüm okullarda biraz dışlanıyorum orası ayrı konu merak edene pm den yazarım
    Herneyse okul acilali 1.5 ay oldu noldu diyeceksiniz kotu bisey oldu arkadasimin yemeğine karabiber dökerken gözüne geldi ve ondan sonra aramız açılmaya başladı ondan sonra bazıları gruplamaya bana takılmaya vs başladılar sonra arkadaşla barıştık fln sonra diğerleri bana takılmaya devam ediyorlar

Lütfen hoca demeyin hocaların pek bisey yaptığı yok

Bir de şöyle bir sıkıntım var bi konu hakkında konuşurken neden olduğunu bilmiyorum ama sacmalamaya ya da konusamamaya basliyorum dilim tutuluyor fln ya da cogu zaman mal yerine konuyorum bu yüzden

Bir de şöyle birşey var bazen arkadaşının yanına geçip fısıltıyla konuşulur ya o zaman ne konuşulur çok merak ediyorum.

Dediklerime katılan ve benim ortamda olmamı isteyen yok

Bazen diyorumki onlardan ne farkim var ama demek ki bir farkim var ki böyle oluyor.

Anliyicaginiz biraz malım ama mal olsam bunları anlamazdım ya da safım işte her neyse

Sizin tecrübelerinize ve yardımınıza ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "kotu bisey oldu arkadasimin yemeğine karabiber dökerken gözüne geldi ve ondan sonra aramız açılmaya başladı"

olm yıllar ilerledikçe liseler anaokuluna mı dönüştü bu nedir lan bizim zamanımızda millet birbirini bıçaklardı lisede bunlar gözüne karabiber kaçtı diye birbirlerine küsüyor
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Fen lisesindeyim belki bilirsin, denizli erbakir fen lisesi

• Aslında olay bu degil asıl sıkıntı çektiğim şeyler karabiber olayı dışındaki şeyler yani sapıtmam arkadaşımın olmaması vs yani ne desem mesela ortamda ne konuşacağını bilmiyorum ne desem ters tepiyor biktim bu hayattan benim farkim ne ki yaşıyorum bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: İsimbulamadımbeyler

Aslında olay bu degil asıl sıkıntı çektiğim şeyler karabiber olayı dışındaki şeyler yani sapıtmam arkadaşımın olmaması vs yani ne desem mesela ortamda ne konuşacağını bilmiyorum ne desem ters tepiyor biktim bu hayattan benim farkim ne ki yaşıyorum bunları
    Başka liseye gidince arkadaşın mı olacak? Karakterini değiştirmediğin sürece hayır olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Başka liseye gidince arkadaşın mı olacak? Karakterini değiştirmediğin sürece hayır olmayacak.

Alıntıları Göster
    Işte neleri düzeltmem gerekiyor onu bilmiyorum kimden yardım istesem ters tepiyor zaten.

• quote:

Işte neleri düzeltmem gerekiyor onu bilmiyorum kimden yardım istesem ters tepiyor zaten.

Alıntıları Göster
    Aile içinde de aynısındır sen.Akrabalarına falan yanaş.Aştıkça normal gruplara da girersin.Kendini zorla.İçinden gelmesini beklersen olmaz.
  • bu konuşma ve kendini mal gibi göstrme olaynı çözmen lazm nasıl blmem ama böyle giderse zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-353989BAF -- 18 Ekim 2019; 14:45:17 >
  • Akrabalarla sıkıntı yok ama nasıl anlatacağını bilmiyorum başka şeyler de var

• liseye yeni başlayan herkesin yaşayabileceği basit durumlar, rahat ol ve kendin ol.
  • quote:

Akrabalarla sıkıntı yok ama nasıl anlatacağını bilmiyorum başka şeyler de var
    Özelden pm atabilirsin.istersen.
  • Aile yapında sorun var mı kardeşim? Öyle bir durum varsa, bu durumu çevrene de yansıtırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.