selam ben hala ogame e register yapamadim nasil oldu anlamadim lutfen yardim edin bana userneme ingame adini mi yaziyoruz yoksa baska birsey mi var herseyi dogru yaptigima inanniyorum ama olmuyo cevap yazarsaniz sevinirim bye
www.ogame.com.tr adresini actiginda orda kayıt ol yazan bolumun altında "istediğin başka bir evren" e tıkladıgındave daha sonra evreni sectigine. e-mail adresi, gezegen ve kullanıcı adları isteyecek. onlarıda girim. "Basvuru ile kabul ediyorumGISleri" ile ilgili butonda tik işaretini yaparak uye olabilirsin. e-mail adresine hemen gelmeyebilir. biraz bekle yada istersen başka bir mail adresiyle yeni bir kullanıcı açarsın.
ya ben onu yaptim ve daha sonra password da geldi e mailime ama login yapamiyorum username veya passwordun yanlis diyo eminim password dogru yazdim ama username e kullanici adi yazmiyacammi neden olmuyo onu anlamadim yanlis diyo birisi
parola büyk küçük harf uymlu yada kullanıcı adında türkçe karakter kullandıysan türkçe olarak girdiğin içinkabul etmezz
selam delirmek uzereyim neden olmuyo baktim harf uyumuna kucuk olmiyacakmi bana bi mesaj cikiyo diyoki eror yaziyo bide senin ip-check ini deactive yap diyo options dan ama yapamadim bulamadim oynamak istiyorum lutfeeeeeeeeeeeen yardim