Şimdi Ara

Yardımcı Olabilirmisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzuun kararsızlıklardan sonra (kia cerato,meganeII,citroenc4,seat cordoba)cordabada karar kıldım.inşallah sizlerinde yardımıyla bu kararımı somutlaştıracağım...Seat Cordoba Signo 1.4 TDI 2006 model 17.750 TL sizce nasıl. birde signo paketi sadece 2003 ve 2005 arasında var diye yazmışsınız ama satıcı aracın 2006 olduğunda ısrarcı sizce bu mümküünmü.kafam iyice karıştı...satıcı ile yarın buluşacağız ve aldanmamak adına sizce nelere dikkat etmeliyim.Bu benim şahsıma alacağım ilk araç ve çok titiz davranmak istiyorum.Birde seatın sitesini inceledim ve cordobayı göremedim acaba artık üretilmiyormu?Lütfen ve çok acil bilgisi olanlar yarımcı olabilmi...

• Şimdi Birşey daha ikkatimi çekti Aracın arka profil fotoğrafında soldaki seat yazısı,ve sağdaki cordoba TDI yazısı bulunmuyor bu bagaj kapağında işlem olduğunun işaretimidir yoksa orjinal bu şekilde çıkıyormu..
  • Aracın sahibi bilmiyor. 2006 modelde signo paket ismi yok 2005de bitti signo ismi. Ya stylance ya da s-rider'dır. Eğer direksiyondan kumanladı mp3çalar yoksa (direksiyonda müzik kontrol düğmeleri yoksa) stylance değildir. Burdan anlayabilirsiniz.

2009un ilk çeyreğinde üretimden kalktı bu yüzden resmi sitede yok ama birçok sitede donanım / teknik özellikler mevcut.

Eğer arka bagajda seat ve cordoba tdi yazıları bulunmuyorsa arkadan darbeli olma ihtimali çok yüksek. Bazı insanlar spor hava versin diye söktürüyor ama sanmıyorum. Mutlaka servise baktırın tepeden tırnağa kontrol etsinler. Servise baktırmadan almayın derim. Bagaja ne olduğunu da söylerler size. Bu zamanda kimseye güven olmaz. İşlem yok derler ama araba taklalı falan çıkar...

Eğer 17.750 ise fiyat çok çok iyi. Kaç km de? Fiyattan da anlaşıldığı üzere arkadan darbeli gibi geli bu araç bana. İçinizi karatmıyım ama mutlaka servise baktırın...

Aracın linkini atın inceleyelim isterseniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 10 Ocak 2010; 20:26:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

Aracın sahibi bilmiyor. 2006 modelde signo paket ismi yok 2005de bitti signo ismi. Ya stylance ya da s-rider'dır. Eğer direksiyondan kumanladı mp3çalar yoksa (direksiyonda müzik kontrol düğmeleri yoksa) stylance değildir. Burdan anlayabilirsiniz.

2009un ilk çeyreğinde üretimden kalktı bu yüzden resmi sitede yok ama birçok sitede donanım / teknik özellikler mevcut.

Eğer arka bagajda seat ve cordoba tdi yazıları bulunmuyorsa arkadan darbeli olma ihtimali çok yüksek. Bazı insanlar spor hava versin diye söktürüyor ama sanmıyorum. Mutlaka servise baktırın tepeden tırnağa kontrol etsinler. Servise baktırmadan almayın derim. Bagaja ne olduğunu da söylerler size. Bu zamanda kimseye güven olmaz. İşlem yok derler ama araba taklalı falan çıkar...

Eğer 17.750 ise fiyat çok çok iyi. Kaç km de? Fiyattan da anlaşıldığı üzere arkadan darbeli gibi geli bu araç bana. İçinizi karatmıyım ama mutlaka servise baktırın...

Aracın linkini atın inceleyelim isterseniz....

Arkadaşım yardımların için çok teşekkürler...Bugün aracı servise gösterdik maalesef temiz denilen araçta pert kaydı çıktı şüphelendiiğim gibi arka bagaj kısmında ağır hasar neticesinde perte ayrılmış araç. arka 2 kapı, çamurluklar ve bagaj kapağı değişmiş.Sonuçta yeni arayışlara devam (:

• quote:

Orijinalden alıntı: kllp
    Arkadaşım yardımların için çok teşekkürler...Bugün aracı servise gösterdik maalesef temiz denilen araçta pert kaydı çıktı şüphelendiiğim gibi arka bagaj kısmında ağır hasar neticesinde perte ayrılmış araç. arka 2 kapı, çamurluklar ve bagaj kapağı değişmiş.Sonuçta yeni arayışlara devam (:

Tam tahmin ettiğim gibi pert kaydı....

Bagajda seat, cordoba yazıları bulunmuyorsa bence servise bile götürmenize gerek yok. Bütçeniz ne kadar?
  • quote:

Tam tahmin ettiğim gibi pert kaydı....

Bagajda seat, cordoba yazıları bulunmuyorsa bence servise bile götürmenize gerek yok. Bütçeniz ne kadar?

Bütçem 18.000 TL ...dün bir araç daha buldum 65000 km 2006 cordoba 1.4 TDI s-rider ilk fiyatı 19.500 dü satıcı bilmiyormuş pert kaydının olduğunu maalesef oda benle birlikte öğrendi 21.000 tl ye almış bu şartlarda 15000 tl ye bırakacak ama pert li araç kafamı bulandırıyor kilometresi düşük bana ne gibi sıkıntı çıkarır sizce..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kllp
    Bütçem 18.000 TL ...dün bir araç daha buldum 65000 km 2006 cordoba 1.4 TDI s-rider ilk fiyatı 19.500 dü satıcı bilmiyormuş pert kaydının olduğunu maalesef oda benle birlikte öğrendi 21.000 tl ye almış bu şartlarda 15000 tl ye bırakacak ama pert li araç kafamı bulandırıyor kilometresi düşük bana ne gibi sıkıntı çıkarır sizce..

Arkadan hasarlı araç belki sorun çıkarmaz ama asıl sorun olan 18.000TL'lik bir bütçeyle tertemiz hatasız bir araç almak varken pert kayıtlı arkadan ağır hasarlı araç almak...

18.000 - 19.500 civarı bir araç bulup pazarlıkla 17-18bin civarına alabilirsiniz...
  • quote:

Arkadan hasarlı araç belki sorun çıkarmaz ama asıl sorun olan 18.000TL'lik bir bütçeyle tertemiz hatasız bir araç almak varken pert kayıtlı arkadan ağır hasarlı araç almak...

18.000 - 19.500 civarı bir araç bulup pazarlıkla 17-18bin civarına alabilirsiniz...

Yaa nerede o fiyatlara....adamlar 23 binliradan inmiyorlar kilometresi düşük araçlar için .20 binin altındakiler ya pertli yada kurcalanmış araçlar. valla ben böyle gördüm piyasayı....
  • Hangi ildesiniz? İstanbulda fiyatlar daha uygunken büyükşehirler dışında nereden baksan 1.000TL daha pahalı çünkü araba temiz ve ağır trafikte yorulmamış. İstanbul-Ankara-İzmir'den zorunlu olmadıkça araba almam...

Piyasadaki 2006 ve üstü dizel cordobalar piyasada 18-19küsür aralığında mevcut sadece internetten arıyorsanız bulmanız biraz zor. Zaten pazarlık olmazsa olmaz 18-18küsüre rahatlıkla alınır diye düşünüyorum. Ha tabi 60bin kmyi geçmemiş çizik bile olmayan 2007-2008 model arıyor ve istiyorsanız 22.000i gözden çıkarmanız lazım.

Benim bahsettiğim 90.000i geçmiş 2006 model s-rider'lar. Ben 1 sene içerisinde arabayı değiştirmeyi düşünüyorum. 2006 model 1.4 tdi s-rider 125.000km'de bakımları tam, lastikleri sıfır, kaput değişti, sol ön çamurlukta ve tamponda lokal boya var bu şekilde şuan satsam 18.500 pazarlıksız satarım. Sıfır değişim sıfır boya olsaydı 20.000e çok rahat satardım mesela. Mutlaka ufak tefek işlem görmüş olacak tabi ama dikkat "UFAK TEFEK" Aynen benim araç gibi. O kadarı 18lik arabada olur. Ha ben istemem diyorsanız o zaman bütçeyi arttıracaksınız....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.