Şimdi Ara

yardimci olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dereceli oyuna girdigim zaman first pick gelmesi icin ne yapmaliyim herhangi bir yolu varmi[DHTUBE=]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıra ekranı geldiğinde 3 kere first pick yaz , ayağa kalk nefesini tut dört kere zıpla, bu mesajı 20 kişiye at first pick olma garantili. (Mesajı 20 kişiye atmazsan hep last pick olursun hayatın boyunca)
  • dostum eloyla alaklaı bi durum o yani ne kadar çok oyun kazanırsan kaybetmeden o kadar şansın çok fp olmak için gibi birşey kabala açıklama yaptım biraz araştırınca daha iyi bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sepulchure

Sıra ekranı geldiğinde 3 kere first pick yaz , ayağa kalk nefesini tut dört kere zıpla, bu mesajı 20 kişiye at first pick olma garantili. (Mesajı 20 kişiye atmazsan hep last pick olursun hayatın boyunca)

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

Sıra ekranı geldiğinde 3 kere first pick yaz , ayağa kalk nefesini tut dört kere zıpla, bu mesajı 20 kişiye at first pick olma garantili. (Mesajı 20 kişiye atmazsan hep last pick olursun hayatın boyunca)

/>

dakikalardır gülüyorum ya :D
  • cRosSsl kullanıcısına yanıt
    Yardimci oldugun icin saol yalniz bronz 1deyim okadar cok troll geliyor ki zafer kazaak gercekten cok zor
    @cRosSsl

• MMR ile alakalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen yardımcı olun
    4 ay önce açıldı
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Yardim edin
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnk.

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

/>

dakikalardır gülüyorum ya :D

• ciddi cevap : senden 3-4 lig düşük biriyle duo gir, %90 first pick oluyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.