Şimdi Ara

Yardimci olun .!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi arkadaslar note 3 2000 Tl. ve ben 5 ay sonra telefon almaya gidicem. Ve ben bu fiyatin max. 300-500 arasinda deger kaybedecegini dusunuyorum. Peki simdi Dis. Elitle ne kadar deger kaybeder. Sonucta 5 ay sonra alicam telefonu.. Elitle beni 3-4 sene kasmadan utandirmadan devam edetlr mi ? Yoksa paraya kiya note 3 al kenera mi geceyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: davutçetin

Simdi arkadaslar note 3 2000 Tl. ve ben 5 ay sonra telefon almaya gidicem. Ve ben bu fiyatin max. 300-500 arasinda deger kaybedecegini dusunuyorum. Peki simdi Dis. Elitle ne kadar deger kaybeder. Sonucta 5 ay sonra alicam telefonu.. Elitle beni 3-4 sene kasmadan utandirmadan devam edetlr mi ? Yoksa paraya kiya note 3 al kenera mi geceyim

Ben elite almanı öneririm fiyatı iyi olarak çıkacak elite1200 tl civarı çıkarsa o telefon ortalama 250 civarı bir değer kaybeder kanımca bu değerde normaldir elitenin özellikleri çok iyi ve fiyatı makul bir note 3 alacağına uygun fiyatlı olan elite almanı öneririm sana

• Note 3 al bir kac sene kafan rahat etsin.

• Piyasada 4 sene kasmadan kullanabileceğin bi telefon olduğunu düşünmüyorum. Yine de note3 alırsan daha uzun süre kullanırsın.
  • Samsungun note serisi birazdaha uzun önürlü gibi kanımca nedenide basit. S3 ve s4 den sonra cıkan note 2ve note 3. Hatalar görülüp düzeltmeler yapıldığı için. Ben bir akrabanın note 3 nü kullandım çok akıcı ve,çok rahatt oyunlarda mükemmel diye bilirim. Kullandığım note snapdragon800 verisiyonu idi bende g2 var kıyasen bir adım önde gibiydi. Ne yalan söyliyeyim gözüm kaldı note 3 te keşke dedim dışardan getirtseydim diye ama ondanda çekindim. İş cevremde halen note1 kullananlar var ve işlerini gördüklerini söylüyolar ben note 3 ün 3 senedende fazla götüreceğine inanıyorum tavsiyede ederim güzel makina
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.