Şimdi Ara

YARDIMCI OLUN LÜTFEN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar Samsung televizyon var modelini tam bilmiyorum kawaii 6100 uydu alıcısını kullanıyorum lakin bir türlü nasıl 4A ya geçiş yapacağımı bulamadım her yolu denedim uydu eklemeye girdiğim zaman sadece belirli frekanslar var istenen frekanslara geçiş yapamıyorum ek olarak FEC denen şeyin uydu alıcısının ayarlarında olmadığını farkettim nasıl 4A ya geçiş yapıcam araştırdım eski uyduyu sil falan dediler sildim şimdi hiçbir şey yok boş boş duruyor televizyon acil yardım lütfen

• Eski uyduyu silmenize gerek yoktu. 12380 Dikey (Vertical) 27500 frekansından şebeke/network/ağ arama açık seçerek taratacaksınız. FEC değeri girilmiyorsa otomatik algılıyordur.
  • Cihazı bilmiyorum ama TP ekle yapamıyorsanız TP değiştir kısmından herhangi bir frekansı 12380 / 27500 V olarak değiştir. FEC kısmını boş ver. O şekilde tarat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Eski uyduyu silmenize gerek yoktu. 12380 Dikey (Vertical) 27500 frekansından şebeke/network/ağ arama açık seçerek taratacaksınız. FEC değeri girilmiyorsa otomatik algılıyordur.

Hocam cok sağol 1 saattir uğraşıyordum telefondan bir sürü siteye girdim hepsinde farklı şeyler yazıyordu. Sayende yaptım valla cok makbule geçti iyi bayramlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. İyi bayramlar...
    Güncelleme frekansı değişti (11844 frekansının yayını sonlandı) Baktığınız konular muhtemelen eski olduğu için eski frekansı vermişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 3 Ekim 2014; 23:13:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.