Şimdi Ara

Yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Team dark 4x2 2600mhz ram
    Msi z170 m7 +stel series mouse
    Zalman z11 neo + akasa 600 watt psu
    Logitech g105 klavye
    1tb harddisk
    İntel i5 6600k işlemci
    Akasa venom vodo soğutucu

Hepsiburadada toplayınca 4168 tl

Öncelikle fikirleriniz önemli sistemi sipariş etme aşamasındayım parça uyumu ve performans olarak düşünüldüğünde nasıl bir pc olur deneyimlerinizden aktarmak istediklerinizi sinlemek isterim. Ekran kartını daha sonra alıcam onu katmayın 😀 Overclock kullanan birisi değilim ,ssd ise gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tavsiye edeceğim sistemde sadece işlemci, klavye ve hdd sizinkiyle aynı. Farklarını yazayım size;

İşlemci: 6600K
    Anakart: Maximus VIII Ranger, hiç OC'den anlamasanızda bu modelde çok rahat yapabilirsiniz. Malzeme kalitesi ve 1 yıl fazladan garantisi farkı var.
    Kasa: Zalman Z11 görünüş olarak iyidir fakat malzeme kalitesi sıradan, iç genişliği ise dar maalesef. O yüzden içersinide 80+ sertifikası bulunan 650W Corsair 230T önerdim.
    Harddisk: 1TB Barracuda 7200Rpm
    Ram: Markası çok önemli olmadığı için en az team kadar iyi olan crucial marka yazdım.
    Klavye: Logitech G105
    Soğutucu: Xigmatek Dark Night II, 14cm'lik fanı ile daha sessiz ve daha iyi bir soğutucu.
    Fare: Anakartın yanında fare hediyesi yok. Zaten verdikleri de 5 para etmez bir şey. Onun yerine A4 Tech Bloody V3 ekledim :)

Yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: CLauDio_1907

Hocam tavsiye edeceğim sistemde sadece işlemci, klavye ve hdd sizinkiyle aynı. Farklarını yazayım size;

İşlemci: 6600K
    Anakart: Maximus VIII Ranger, hiç OC'den anlamasanızda bu modelde çok rahat yapabilirsiniz. Malzeme kalitesi ve 1 yıl fazladan garantisi farkı var.
    Kasa: Zalman Z11 görünüş olarak iyidir fakat malzeme kalitesi sıradan, iç genişliği ise dar maalesef. O yüzden içersinide 80+ sertifikası bulunan 650W Corsair 230T önerdim.
    Harddisk: 1TB Barracuda 7200Rpm
    Ram: Markası çok önemli olmadığı için en az team kadar iyi olan crucial marka yazdım.
    Klavye: Logitech G105
    Soğutucu: Xigmatek Dark Night II, 14cm'lik fanı ile daha sessiz ve daha iyi bir soğutucu.
    Fare: Anakartın yanında fare hediyesi yok. Zaten verdikleri de 5 para etmez bir şey. Onun yerine A4 Tech Bloody V3 ekledim :)

Yardımcı olur musunuz?

Hocam bahsettiğiniz kasayı hepsiburadada güç kaynaksız 511 tl olarak gördüm hangi siteden topladını acaba pc yi diğer bir sorum ise asus monitördeki 3d özelliği var fakat 3dyi kullanmayı düşünmüyorum sizce 3dyi dahil etmediğimizde viewsonic ile arasındaki farka değer mi?

• vatan bilgisayar'dan bakmıştım hocam, orada montaj da ücretsiz uğraşmazsınız o tür işlerle. İki monitör aynı hemen hemen fakat asus'ta 3D olması iyi bir özellik, zaten içinde gözlük çıkmıyor. Birde asus'ta garanti olayı kargo ile evden alıyorlar tekrar eve gönderiyorlar, biraz daha rahat. @
    paganizondaTDİ
  • paganizondaTDİ kullanıcısına yanıt
    Valla ben z11 neo kullanıyorum soğutması ve filtreleri ust duzey ama malzeme kalitesi sanki daha kaliteli olabilirdi belki cogu öyledir ama ben bi cooler master corsair kadar sağlam göremedim cooler master pure 650 alabilirsin mesela

• Anakart asus ranger oldu.
    Win10 korsan yüklenebiliyormu?

• CLauDio_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam kasa olarak corsair c70 ve coolermaster haf 492 arasında kaldım biliyorum segment farkı var fakat. Karar veremedim siz hangisini alırdınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki kasa arasında kalmış iseniz kesinlikle Corsair Vengeance C70 . Ben yeşil rengine yıllardır hastayım bu kasanın, yan kapağındaki gereksiz fan yuvaları haricinde çok güzel kasadır.
  • Ölü piksel test ve sıcaklık bilgilerini görebileceğim program veya programlar varmıdır ? Parçaları sipariş geçicem bugün yarın

• CLauDio_1907 kullanıcısına yanıt
    Herkese teşekkürler sipariş verildi parçalar yolda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.