Şimdi Ara

yardımcı olurmusunuz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • programı sildim yalnız bu program ekle kaldırdan bi türlü silmiyoo ne yapabilir tavsieniz varmı cevaplar için teşk şimdiden bu arad forum cok güzel ve geniş emegi gecenlerin emegine saglık

• regedit'ten programin friendly name keyini aratin.ordan silebilirsiniz.

ADDED : Friendly name = Program Ekle Kaldırda Gözüktüğü Hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuilderX -- 22 Mayıs 2007; 20:31:54 >
  • kardeş demek istedigini tam olarak anlamdım biraz daha detaylı anlatırmsın acemiyiz malumm
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_1157

programı sildim yalnız bu program ekle kaldırdan bi türlü silmiyoo ne yapabilir tavsieniz varmı cevaplar için teşk şimdiden bu arad forum cok güzel ve geniş emegi gecenlerin emegine saglık

oncelikle bazı programları windows ortamınında silinmez,ornegin internet explorer msn gibi,bunlarıveya silinemiyen programları silebilecek bazı programlar var tabiki ornegin uninstaller 2006 veya advance uninstaller gibi,internetten bir tarat ve programı kur sanırım free kullanımda 1 veya 2 programı kaldırabilirsin veya internetten crackini bul full hale getir

• Bu arada siz programı nerden sildiniz de program ekle/kaldırdan kaldırılmıyor ?
    Bu arada bu programı http://forum.donanimhaber.com/m_14296726/mpage_1/key_advance%252Cuninstaller//tm.htm#14296726 kullanabilirsinz.
  • o kadar taktıysan şunu yap başlat/programlar/donatılar/sistem araçları/sistem geri yükleme al benden sana %100 çözüm
  • bide istersen güvenli kipte gir ve öyle dene program ekle kaldırdan tekrar kaldırmayı
  • cevaplar için teşk cok yardımcı oldunuz forum harika bu arada bir sürü faydalı bölüm var inş hep burlardayız bundan sonraa
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_1157

cevaplar için teşk cok yardımcı oldunuz forum harika bu arada bir sürü faydalı bölüm var inş hep burlardayız bundan sonraa

Bu arada sorunun halloldu mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.