Şimdi Ara

Yardımcı Olursanız Sevinirim..ATI X1400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar ben x1400 kullanıcısıyım ama henüz yeni..PES5 i açıyorum 1024x768 medium ile takılmadan oynuyor..Ama hangi modda olursa olsun high detail e çıktığım anda takılıyor...Yani öyle ki 800x600 ken bile takılıyor.Sanırım kart ayarı yapılması gerekiyor..Control Centre da hangi ayarları değiştirmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim..Bi de bunun otomatik ayarı yokmudur yani ben başka oyunlarda da sürekli ayarmı değiştirmem gerekecek?800 x 600 de high detail çalıştırmayacaksa bu ne biçim bir ekran kartıdır böyle :((

• Bir laptop ekran kartının Pes5i 1024x768 full oynamasını bekleme

Sonuçta laptop yani oyun için değil

Ayrıca sistem raminden yediğini düşünürsek de ramden de biraz kayıp var

Ayrıca driverlarını kurdun değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Bir laptop ekran kartının Pes5i 1024x768 full oynamasını bekleme

Sonuçta laptop yani oyun için değil

Ayrıca sistem raminden yediğini düşünürsek de ramden de biraz kayıp var

Ayrıca driverlarını kurdun değil mi ?

ben full oynuyorum aynı kartla, fifa06 da dahil... hemde aa bile açıyorum

arkadaş driver güncellemesi yapmadıysa büyük ihtimal ondandır , çünkü x1400 e catalyst 6.6 dan itibaren destek geldi .... laptop ilk geldiğinde bnde oynayamamıştım sonra format attım , modlu driver kullandım,şuan catalyst 6.6 var , mis gibi ....

birde arka planda çalışan programları kapatmalısın , aldığından beri format atmadıysan , çoğu oyunu oynayamazsın , bnm alet geldiğinde boşta iken ram kullanımı 450mb civarı idi , 600 bile oluyordu media player vs . açık iken ....

• Şimdi öncelikle teşekkür ederim yardımlarınız için..Birincisi makineye hiç format atmadım.Çünkü henüz alalı 3 gün oldu :)) Fakat DELL in sitesinden x1400 ün yeni sürücülerini yükledim..
    İkincisi arka planda çalışanların hemen hemen hepsini kapatıp oynuyorum..3.cüsü bu ati nin içinde x2,x4 vs ayarları var acaba onları açmammı gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.