Şimdi Ara

Yardımcı olursanız sevinirim.DELL INS. 5010 CORE I5 460M-2.53GHZ-4GB-500GB-15.6'-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar,okuldaki bitirme tezim için Oracle kullanıcam. ve şuanki Dell Ins 1525 laptop'm bunun için yetersiz.

bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olucağınızı düşünerek DELL INS. 5010 CORE I5 460M-2.53GHZ-4GB-500GB-15.6"- modelini sormak istedim.

benim işimi fazlasıyla göreciğini düşünüyorum,siz ne düşünürsünüz? hem oyun olsun hem performans olsun tatmin edici gibi geliyor bana ama siz bilgi sahibi olan arkdsların fikirleride önemli. aşağıda özellikleri mevcut,ilginiz için teşekkürler.

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Hızı 2.53GHz Turbo İle 2.8GHz
    İşlemci Numarası 460M
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 500 GB
    HD Dönüş Hızı 7200 Rpm
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    VGA Chipset Modeli HD5650
    Ekran Boyu(inch) 15.6" HD WLED
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürüdcü DVD SUPER MULTI
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Basic Tr
    Ağırlık 2.7 Kg
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

• kardeş bende almayı düşünüyorum özellikler benimde hoşuma gitti.niye kimse cevap yazmamış.
  • bende anlam veremedim ilgilenen birisinin olmamasına. :)
  • 80 kişi okumuş ama kimse fikir söylememiş eğer 80 kişiden 1 tanesi fikir sahibi değilse bende dahil boş boş insanlar var bu forumda.
  • Merhaba, öncelikle insanlar konuda fikir sahibi olmayabilir yada bu konu daha önceden açılmış olabilir keşke önce bir baksaydınız son mesajınızı yazmadan önce. Bende yazılımcılık ile uğraşıyorum Oracle konusunda ve harcadığı kaynak ile ilgili pek bir fikrim yok. Fakat üzerindeki i5 işlemcinin ve 7200 rpm lik HDD nin sizi yarı yolda bırakacağını sanmıyorum. Şahsen bu bilgisayarı bende almayı düşünüyorum bence doğru seçim. Son olarak belki ara ara oyun oynamak isterseniz oyun içinde uygun gibi gözüküyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_43377796/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_44050052/tm.htm

• selam, dedikleriniz doğru zaten vermiş olduğunuz linkleri baktğımda daha önce okuduğum konular olduğunu gördüm, oracle kullanıcağım için o yuzden bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi diye actım bu konuyu, dogru dersınız herkes bılgı sahıbı olamıyabilir :) tesekkurler ılgılendıgınız ıcın.
  • 2 gün önce sadece ekran kartı 550V olan modelini aldım. gayet şık ve performanslı bir makine. tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsın hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işlemci iyi, hdd hızı iyi , ekran kartı iyi ,daha ne olsun

(ekran kartı, yukarıda adı geçen 550 den çok daha iyi )
  • ben bu leptobu aldım özellikleri gayet iyi programları kaldırabileceğini düşünüyorum. ama benim memnun olmadığım yanları biraz yavaş olması. ayrıca fan bazen yüksek sesle çalışlıyor ve hissedilir derecede sıcaklık üflüyor. bir de cd çalıştırırken biraz gürültülü. hepsini anlıyorum da i5 olmasına rağmen neden beklenenden yavaş onu anlamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.