Şimdi Ara

yardimcikitaplar.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Bilfen yayınlarının lys matematik kitabını almak istiyorum fakat birçok yere gidip sormama karsın bulamadım . Geçen senenin basımı olduğundan kaynaklı sanırsam bu durum. Simdi baslıkta belirttigim sitede kitabı buldum uygun bir fiyata ve stoklarda da mevcut. Fakat siteyi ne duydum ne gördüm daha önce bir yerde ve internette de herhangi bir bilgi bulamadım site hakkında. Aranızda bu siteden hiç alısveris yapanınız var mı ya da bu kitabı temin edebileceğim stoklarında bulunan güvenilir bir site var mıdır bildiğiniz sizin?

• up
  • Bende LYS Matematik soru almıştım güvenmediğim için kapıda ödeme sipariş verdim bir sorunda yaşamadım faturadaki şirket isimleriyle bilfenin resmi sitesinde bayi adıyla uyuşuyor ve bugün tekrar bir sipariş daha vereceğim
  • Merhabalar, yardimcikitaplar.com oldukça kaliteli, Türkiye geneli yoğun bir hizmet sağlayan, ülkemizin her bölgesine kargo hizmeti sayesinde ürünlerini ulaştıran oldukça kaliteli bir online mağazadır. Mağazanın online mağazasında yardımcı kitaplar dışında kırtasiye ürünleri, okuma kitapları, oyuncak çeşitleri, sanatsal malzemelerde bulabilirsiniz. Fyatlarının uygun olmasının nedeni ise birçok seçkin yayınevinin yetkili bayisi olmasıdır. Firma şuan markalaşma yolunda ilerlemektedir. Oldukça yoğun bir müşteri potansiyeli bulunmakta, müşteri temsilcilerinin müşteri ilişkileri olsun, firmanın çözümcü yaklaşımı olsun müşterilerini oldukça memnun bırakmaktadır. İşin özü YARDIMCI KİTAPLAR online mağazası üzerinden gönül rahatlığı ile alışveriş sağlayabilir, çevrenize de tavsiye edebilirsiniz.
    yardimcikitaplar.comhttps://www.yardimcikitaplar.com/

• Hocam tek memnun kaldigim site diyebilirim asiri hizlilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hepsiburada.com
    20 yıl önce açıldı
    SatilikDaire.com
    4 ay önce açıldı
    www.forumistik.com
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.