Şimdi Ara

Yardımınıza ihtiyacım var boun vs sabancı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben seneye sınava gireceğim İnşAllah ;)An itibariyle sizin başarınız beni en çok etkileyen başarı oldu :)Çalışmaya yazın mı başladınız :)Sizin modelinizi örnek almak isterim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01anavarza

Ben seneye sınava gireceğim İnşAllah ;)An itibariyle sizin başarınız beni en çok etkileyen başarı oldu :)Çalışmaya yazın mı başladınız :)Sizin modelinizi örnek almak isterim:)

Eyvallah kardeşim yazın ygs kimya ile başladım racon böyledir,hatta tam bu zamanlarda başladım diyebilirim,uygun bir zaman :D
  • cogitoergosum C kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için teşekkürler hocam :)

• Hocam bölümler çok alakasız, okulların hepsi iyi, sen bırak okul düşünmeyi bölüm seç bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Hocam bölümler çok alakasız, okulların hepsi iyi, sen bırak okul düşünmeyi bölüm seç bence.

dostum ben nedense hep tersini düşünüp okuldan hareket ediyorum.keşke dediğini yapabilsem ama hep okullar ön plana çıkıyor bende
  • tebrikler çok güzel dereceler elde etmişsin ama yönelim neresiyse onu tercih et bence yoksa okurken pişman olursun neticede bunlar en iyi üniversiterlin en gözde bölümleri önemli olan yönelimin ha bu arada yazacağın yer boğaziçi işletme olacaksa bence hiç terettüd etme mezunlarının geldiği yerlere bakmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtf02 -- 14 Temmuz 2014; 17:15:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cogitoergosum

quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Hocam bölümler çok alakasız, okulların hepsi iyi, sen bırak okul düşünmeyi bölüm seç bence.

dostum ben nedense hep tersini düşünüp okuldan hareket ediyorum.keşke dediğini yapabilsem ama hep okullar ön plana çıkıyor bende

O zaman okul olarak yazayım. Bahçeşehir'in yeri mükemmel demişsin, Boğaziçi'nin de mükemmel, o yüzden orayı eliyorum. Hem hukuk okuyup ne yapacaksın boş ver. Tuzla'da geçmez dört beş sene, Sabancı'yı da boş ver.

Geriye Boğaziçi İşletme, Siyaset ve ODTÜ Makine kalıyor. Ben olsam her türlü Boğaziçi İşletme'ye giderdim, hem daha rahat bir okul hayatı geçirirdim hem kendimi başka alanlarda da geliştirmiş olurdum. Mezun olduktan sonra maaş desen ikisinde de başarılı olursan büyük maaşlar alabilirsin. Siyaseti boş ver bence akademisyen olmak istemiyorsan, özel sektöre yabancıyım falan demişsin de o okullardan mezun olup KPSS çalışmak devlete girmek falan yazık olur yani. Her türlü özel sektörde çalışacaksın bu yüzden.

Yurt dışına çıkmak istersen gene ortalama önemli, işletme bölümünde makineye göre daha yüksek ortalamayı daha kolay yaparsın. Öyle yani, bence Boğaziçi İşletme'ye gitmelisin. Bir de yurtlar on iki kişilik değil, dört altı kişilik diye biliyorum. Garip biraz bazıları daire şeklinde bazıları oda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 14 Temmuz 2014; 21:28:22 >

• up naptınız acaba :D
  • Ses 1 2 3

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.