Şimdi Ara

YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR NE ALMALIYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: emre000

BENCE 2004 ASTRAYI MUTLAKA DÜŞÜN HİÇ PİŞMAN OLMICAKSIN ALMAN ARABASI SONUÇTA SERVİSLER HERYERDE AYNI DEİL ZATEN TAKMA BEN 5SENE KULLANDIM HİÇ SORUN YAŞAMADIM ŞAHSEN VE BUKASA 2008E KADAR ÜRETİLİCEK

sendeki astrayı 5 yıl 14 bin km cik mi kullandın?

HAYIR DOSTUM İLK ÖNCE 99ASTRA GL VARDI ONA 4YIL BİNDİM GEÇENSENEDE 10.000KM DEYKEN 2001ASTRA ELEGANCE Yİ ALDIM ONUDA 4500KM BİNİP SATTIM ŞUANDAYENİ CİVİC SEDAN ALDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 13 Ocak 2007; 12:41:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

23.000' e çok temiz 2004 full Corolla bulabilirsin.

Bana da bulun yahu...Sunrooflu olsun mutlaka...25'ten aşağı yok.Hepsi de sunroofsuz.
  • İlla ki sedan demiyorsan alabilecegin en ideal araba 2004 AlfaRomeo147 benden soylemesi. 23000YTL'YE 40000KM'YE KADAR SAHIBINDEN BULUNUR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: civcivic

quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

23.000' e çok temiz 2004 full Corolla bulabilirsin.

Bana da bulun yahu...Sunrooflu olsun mutlaka...25'ten aşağı yok.Hepsi de sunroofsuz.

İnrenetten arıyorsan fiyatlar piyasanın 1-2 milyar üzerinde. oto pazarlarında veya galericilerde 23'e bulunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hawk25

en iyi ikinci el focustur.yaklaşık 1 sene önce aldım 23.000ytlye geçen gün yolda park ettim 2 kişi geldi yanıma aracın çok güzel bizde arıyoruz bir türlü bulamadık dediler.satmayı düşünüyomusun dediler hayır dedim adamlar 23.000 keş para verceklermiş.

budur
  • arkadaş bence o arabalara hiç bulaşma 2003 gold 1.6 benzinli veya 1.8 passat al
  • yılda 5000 bin yapıyosan servisi kafana takma yedek parçayı da kasko denen mucizeden yaptır yıllık tahmini 600 ytl tutar 23 milyarlık arabanın ve passatla golf ün yanında opel ide bi düüşün ama megane bulaşma onların önleri plastik ve servisi çok masraflı
  • vermiş olduğunuz bilgiler için teşekürler arkadaşlar bu ayın sonuna kadar araştırmalarım devam edecek çünkü paramın bir kısmı bu ayın sonunda gelecek ama hale herhangi bir markada yoğunlaşmış değilim vermiş olduğunuz bilgilerde artıları ve eksileri ile aydınlatırsanız sevirim
    bazı arkadaşlar sıfır araba almamı tavsiye etmişler bu para ile pek sıfır araba alınacağını tahmin etmiyorum olanlarda piyasada pek tutulmayan arabardır veya ben bilmiyorum
  • bi focus ghia almanızı tavsiye ederim. servis ve yedek parça probemi yok. şekil olrak gerek eski kasa gerekse yeni kasa çok güzel duruyor. ayrıca yol tutuşları çok iyi.
  • Honda civic 2003-2004 al bence.
  • bu araçlar arasında fiyat olarak yüksek modelli olarak megane alabilirsin ama corolla içlerinde daha ekonomik, daha az sorun çıkaracak bir model olduğu için onu tercih etmelisin bence
  • Astra, Megane ve Focus önermem, bu arabalardan çok şikayet duyuyorum,ben COROLLA derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alibekir

Astra, Megane ve Focus önermem, bu arabalardan çok şikayet duyuyorum,ben COROLLA derim...

aslında bende öyle düşünüyorum biraz ama yalnız yaşadığım şehirin yolları biraz yokuşlu inişli yani düz bir şehirde yaşamıyorum corallar diğer arabalara bakarak biraz daha yeri yakın sanırım gerçi burada da pek toyota yok bu yüzden sorun yaşarmıyım diye içime kurt düşüyor megane daha ağırlıklı var burada yukarıda da yazdığım gibi bu ayın sonunda almayı düşünüyorum arabayı tabi bu aradada araştırmayı devam ediyorum birde bu dod daki arabalara güvenebilirmiyiz
  • hocam focusun ne gibi problemleri var sence. yani çok şikayet duyuyorum derken neleri kastediyorsun. focus sahibi olarak merak ettim de. bilmediğimiz birşeyler varsa öğrenelim.
    quote:

Astra, Megane ve Focus önermem, bu arabalardan çok şikayet duyuyorum,ben COROLLA derim...
  • quote:

adam yeni astra demiyor ki onlarda da bişey yok ama neyse

sen 2001 model classic astraların hangisinde sorun gördün söyle bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 18 Ocak 2007; 21:50:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.