arkadaşlar şu anda rütbem picciotto her allah ın günü anaokulu basardım ama olmauyor hep kokoreççi soyuyorum ve uyuşturucu satıyorum o da 2-3 defa fln oldu bu zamana kadar bir hasarlı eski bir araba sattım yani param 3,500 gibi bişey bana yardım edin neler yapayı m ne soyayım çok iyui bilen biri anlatırsa memnun olurum ya da bilmese de farketemz öğreneyim de her türlü memnun olurum
ve arkadaşlar suç rankinglerim hiç %50 olmadı ve araba çalma rankingleri de hiç %10 u geçmed yauwww
Biraz daha oyna oynadıkça olur.Bide sen ileriki seviyelere gel orda nerdeyse hiç artmıyor...
bende picciotto yum ama anaokulunu soyuyorum.arada bir de yakalanmadan soyamıyorum.hangi serverdasın?
anaokulu falan faso fiso... Tommy Gun silahı alıcak parayı topladıkdan sonra öle şeylerle uğraşmayın ve şişeye ateş edin... Oyundaki en önemli şeylerdendir ks(killing skill=öldürme becerisi) Ayrıca mermi biriktirmeye bakın... Oyunu bıraktığımda 65k mermi ile öldüremiyceğiniz adam yoktu! Şu an rakamlar değişmiş olabilir... Ama buna yakındır!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme