Önce patch diyorsun. Sonra RUN. sonrada MSN'i çalıştırıyorsun. Patch yapmadan önce MSN'i tamamen kapat. quote:Orjinalden alıntı: LoTs Yok ya. Run server diyorum ama hata veriyor. Beta user değilsiniz dior. deli oldum. beceremedim bi türlü :( quote:ya zaten bu beta yi tester ler kullaniyo kullancaksiniz da ne olcak hem guvenli deil.... İyide bizde Beta Tester'ız işte.
bnm sorunuma kimse cwp bulamamş bn herşeyi yapıorm sonra got connection yazıo sonra bağlanamıo bazen troubleshoot fln gelio ama her zmn deil
quote:Orjinalden alıntı: faikmaras bnm sorunuma kimse cwp bulamamş bn herşeyi yapıorm sonra got connection yazıo sonra bağlanamıo bazen troubleshoot fln gelio ama her zmn deil niye istiyosun ki 8. surumu gorsellik diyosan 7.5 e temayuklersin olur biter..dert ettigin seye bak
benim msn de yeni versiyon çıktı diyor kursam bi tür kurmasam bi tür o kadar reklam ile yandaki tabı kaldırmışken...
Sonunda oldu. Süper bence. Shared olayı bildiğim kadarıyla gerçek zamanlı p2p tarzı olacaktı. Hatalımıyım???
:) sevindim olduğuna... Sanırım.. Klasör paylaşımı falan diyor. o tarz bişi olabilir. quote:Orjinalden alıntı: LoTs Sonunda oldu. Süper bence. Shared olayı bildiğim kadarıyla gerçek zamanlı p2p tarzı olacaktı. Hatalımıyım???