beyler ben sürekli her hafta gb alıyorum 2 gb falan üstümde şuan fp +7 set cleaver +8 dual var +8 dex takı set birtane +9 var ben bu chara ne yapmalıyım yardım lütfen
Çooook Şey Yapman Lazım Yazcak Vaktim Yok
kanki ne olur yardım yha gb sorun deil level 58 daha 51 görevi bile duruyor aq:D
quote:
Orjinalden alıntı: yurdaeralp
kanki ne olur yardım yha gb sorun deil level 58 daha 51 görevi bile duruyor aq:D
Kısaltma Küfürler Kullanma Banlanırsın Yoksa +7 dual shard Çek, Pp Al Dual +1 K.r Al Gb Sorun Değilse Elf ßelt Al +12 dex 1 hp al alabiliyorsan Daha Çok Şey Var İşte Gb n Çoksa Al da Al xD Ama Şimdi Alma Vakti Değil Gb ler İyice Düştü Depola ßence Piyasa Düşünce Harcarsın
tmm kanki çok saol haklısın ronarkta 1 gb şuan 7 lira toplayayım ben en iyisi:D
Oncelikle hangi serverda odugunu bilmedigim icin fazla yardim edemeyecegim.
Ares\Diez\Olympia\Xigenon gibi serverlardaysan...
en az dizecegin itemler
+8/80 Shard (Dual) +8/15 Chitin ( Gogusluk ve Pantolon ) +9/19 Full Plate ( Ayaklik ve Kolluk ( +6/25 Plate DD Warrior Pendant Ring of Life (Dual) Elf-Metal Earring +1 Dual Elf belt / Dex12 Hp1 belt
Dedigim serverlerda boyle bir char dizersen orta halli bir char olur. Ancak Dedigim serverlardan baska serverdaysa charin
GB: 6 Ytl ise 1. sik daha mantikli gibi geldi bana
CARNAC NERESİ Bİ AÇIKLASANA NASIL GİDİLİR
CEVAP PLS
quote:
Orjinalden alıntı: yurdaeralp
CARNAC NERESİ Bİ AÇIKLASANA NASIL GİDİLİR
Carnac bir server. Server listesinde gorursun east - West diye
quote:
Orjinalden alıntı: druidphelim
en az dizecegin itemler
+8/80 Shard (Dual) +8/15 Chitin ( Gogusluk ve Pantolon ) +9/19 Full Plate ( Ayaklik ve Kolluk ( +6/25 Plate DD Warrior Pendant Ring of Life (Dual) Elf-Metal Earring +1 Dual Elf belt / Dex12 Hp1 belt
Dedigim serverlerda boyle bir char dizersen orta halli bir char olur. Ancak Dedigim serverlardan baska serverdaysa charin
en az dizecegin itemler